Evil_Zo 9 Napisano Februar 15, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i glasanja na jos jednu temu u nasem malom takmicenju. Hellena je sprijecena ovih dana da obavi svoje duznosti jer je zaista u poslu i frci, pa cu ovaj put ja objaviti fotografije i otvoriti glasanje Moram naglasiti da su ovaj put zaista sve fotografije odlicne, ali zaista Mada je i dalje ipak malo slab odziv, pa zasto ??? Nego, bilo kako bilo, evo i lijepih fotografija na ovu temu. Glasajte i uzivajte Fotografija 1: 1/6s f/8 ISO 200 Fotografija 2: Fotografija 3: iso vrednost 80, otvor blende f/2.8, dužina ekspozicije 1/8 Fotografija 4: shutter 0,4 aperture 3,5 iso 100 Fotografija 5: ISO 400; F-number f/7.1; Shutter speed: 1/2000 s Fotografija 6: Aperture f/3.2, Shooter speed 1/15, ISO 200 P.S. Nekoliko vas je poslalo fotografije u pogresnoj rezoluciji. Neke vece, a neke su bile toliko male da se nisu mogle prikazati uopste ??? Dakle, molimo vas jos jednom da fotografije saljete u formatu koji zadovoljava sva navedena pravila takmicenja - dakle dimenzija 650 pixela po duzoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evil, brz si! Potraga za performansama na delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 15, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evil_Zo, moj duboki naklon ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitar 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan baš dobre slike. jel muško? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Divota !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike-bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Slike su sve bolje, al' je steta sto ih je malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 18, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNE !!! favorit br.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su sve lepe. Volim i decu i jabuke i .... al' najvolem motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Da razbijem led: cestitka za Fotografiju 4! Moja je Fotografija 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 21, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I da, imamo novog pobjednika, a to je drug: Zub Cestitamo! I nestrpljivo cekamo novu temu za naredno nadmetanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za autora pobednicke fotke...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan fotografije su sve bolje i bolje.... moja je pod rednim brojem 5. Nastala je, mislim, pre dve godine. Neki lik je ucio da skija na vodi pa sam ulovio trenutak kada je lose kontrolisao tezinu posle nekog skoka.... za posledicu je imao bliski susret sa vodom, delom tela za koji nije predvidjeno da to radi u ovoj vrsti sporta... cestitam pobedniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da... Moja je No.1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I da, imamo novog pobjednika, a to je drug: Zub Cestitamo! I nestrpljivo cekamo novu temu za naredno nadmetanje Divna fotka, cestitam !! Ja sam se igrao sa Maxom i Joletom "Ne ljuti se covece", i tako... Nova tema je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Malo sam se potrudio oko svetla i nije ispalo loše. Bilo je i drugih pokušaja. Obrada fotografije je bila suvišna i neproduktivna. Prvi put pokušavam da postavim i kontrolišem scenu, i zadovoljan sam načinom na koji razmeštanje kućne, priručne rasvete oplemeni fotografiju. Stoga, nova tema je SVETLOST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, dobra tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan @Veve Bio sam ubedjen da nam se pridruzio neki profi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Februar 21, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan /\ Ti si mislio neki profi, a ono ja Bravo za temu, odlicna je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Februar 21, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan A cija je Fotografija 2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 21, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A cija je Fotografija 2? 2 je moja. nisam nikako inspirisan u zadnje vrijeme, teme bas i nisu u mom domenu, pa sam na brzinu sklepao scenu i svijetlo. Imao sam i jos par tih brdsko-brzinskih varijanti ali sve je to dosta low: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 21, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se potrudio oko svetla i nije ispalo loše. Ispalo je odlicno. Bitno je samo imati dobru ideju i onda se malo potruditi i to je to. Bilo je i drugih pokušaja. ;D ;D Korektno, da ne mucis glavni model. Prvi put pokušavam da postavim i kontrolišem scenu... Priznaj da si uzivao. Ja sam jednom ovako radio i bas mi je prijalo. Ta fotografija me sada podseca na sve detalje o kojima sam razmisljao sta i kako, sta je visak, sta nedostaje... Trud se uvek isplati. Nova tema je odlicna, mada ja priznajem da je zahtevna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I od mene cestitke pobedniku! Bravo! Za moj ukus i shvatanje fotografije...odlicna! Svaka cast za SVE fotke! Nisam ljubazan... Tema je....videcemo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da... Moja je No.1... Bravo, ovog puta si dobio moj glas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...