lakosta_cbr 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Trebalo bi da idem kod dragon ade da mi menja izduv adresa za koju znam i koja mi izlazi je kod Ade na nekih 2h od Beograda. Preko maila kada sam se dogovarao sam dobio adresu "7. Juli 1, Поповић" Moje pitanje je da l je neko isao na tu adresu da potvrdi posto na mapama mi ne izbacuje nista na toj adresi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta_cbr 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje da l je neko uspeo da zavrsi tehnicki sa auspuhom od dragona, i koliko na to utice isto skinut katalizator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5969 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5087 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lakosta_cbr je napisao: Pozdrav, Trebalo bi da idem kod dragon ade da mi menja izduv adresa za koju znam i koja mi izlazi je kod Ade na nekih 2h od Beograda. Preko maila kada sam se dogovarao sam dobio adresu "7. Juli 1, Поповић" Moje pitanje je da l je neko isao na tu adresu da potvrdi posto na mapama mi ne izbacuje nista na toj adresi. Jeste, preselio se na tu adresu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakosta_cbr 2 Napisano pre 23 minuta U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F ABS 2012 PC41 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...