dule2812 728 Napisano juče u 08:41 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Другари да ли неко има на форуму из струке, потребан ми је мидер за доњи део леђа, тј лумбални део кичме Где купити, који модел итд? Сваки инфо добродошао, фалави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8357 Napisano pre 23 sati -, 1854 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Koji su simptomi? Nisu svi isti. Ja nisam smeo da ustajem iz kreveta bez ovog 3 meseca nakon operacije (L2 smrskan, 3 i 4 pomereni, ugradili mi fiksatore koji su bili godinu dana u meni). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 728 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Симптоми су болови већ неких 15 година. Задњих пар година и на кук и низ ногу. Дегенеративне промене на пршљеновима, ишијас, спондилоза, кифоза, и не знам шта још, калцификат на куку. Задња дијагноза од неурохирурга 3,4,5 у проблему али као није још за операцију. Шалтају ме у круг све ово време, физикалне терапије, струје, магнети, радио и лекови против болова. Ја им све време причам да ми то већ дуго не помаже али нема ко да се бави проблемима пацијената. Пре пар месеци кортико стероиди ињекције и после прве 2 ми било боље а после чини ми се ништа. На разне масаже сам ишао, и масажа као масажа ми прија али не отклања проблем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8357 Napisano pre 21 sati -, 1854 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A gde si isao na preglede? Treba za takve stvari da te pregleda vise razlicitih specijalista. Sigurno ce neko da ti da drugacije misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 728 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ма био сам код више различитих стручњака, сви преписују једни од других. И радио и рендгене и магнетну на бањици и на крају сад на вма, и овај последњи ми рекао да узмем неки мидер и да пијем лекове и наравно физикалне. Лекове стварно избегавам осим кад ме баш стегне па да могу колико толико нормално да функционишем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6222 Napisano pre 19 sati Drug član, 2811 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kompletan mider, T4 bio slomljen. Ako ti odgovara, dobijas ga na poklon od mene. Velicina je neki M. Ja sam 180 i 65 kg, moze i za malo jace gabarite od mene. Pokusacu da nadjem fotku da vidis o kom modelu se radi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6222 Napisano pre 19 sati Drug član, 2811 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav model. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 728 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Хвала друг, мени треба неки лс мидер, тако је написао др у извештају. Морам да се распитам да ли могу и тај, мада имам једно 30кг више од тебе па не знам да ли ћу стати у тај твој Promenio pre 13 sati član dule2812 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8357 Napisano pre 13 sati -, 1854 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj abartov je torakolumbalni... Po tvom doktoru tebi treba LSO. Vidi na netu ko sta prodaje pa svrati u radnju, ti sto prodaju su upuceni i plus sad ne kostaju nista specijalno. Ja kad sam cekao ovaj preko rfzo-a bilo natezanje jer je tad po njima kostao "100 dukata", a sada dal je 50-60e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 728 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Питали смо већ у апотеци и рече жена да они то немају и нмг да поруче него само рудо и још нека фирма Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8357 Napisano pre 12 sati -, 1854 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt - Galena Medic d.o.o. WWW.PLUSMED.RS Ukoliko imate pitanja ili sugestije Galena Medic Vam stoji na raspolaganju. Odgovaramo u najkraćem roku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3288 Napisano upravo sada 8-bit, 1980 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svašta nešto probao, nisam mogao da hodam, radim, živim. Pukao disk, počela noga da mi se oduzima. Na kraju mi je pomogla daska u krevetu - iverica, bukov dezen Parče iverice preko dušeka i preko toga dormeo podloga. Jeste teško u početku, ali sam rešio leđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...