keš 550 Napisano Sreda u 15:45 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko imao iskustva sa ovim motoshopom? Reklamiraju se na KP ali je komunilacija N U L A. Nije prvi put da ih kontaktiram u vezi oglasenog predmeta ali mrak, nikada ali nikada mi jos nisu odgovorili. Ne razumem kakva je to politika u pitanju. Ne samo da nikada nisu odgovoroli na KP, nego ni na mobilni. Pitam vas koji ste mozda upuceniji, da li oni uopste postoje, ili samo nisu poslovni, ili mozda treba biti neki clan ili je nesto trece u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3976 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 5092 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, keš said: Ne samo da nikada nisu odgovoroli na KP, nego ni na mobilni. Jesi probao ovaj br. mob. 064 4650630? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8400 Napisano pre 23 sati Drug član, 3429 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...da.. Postoje, i drži je moj poznanik i drugar... Jako dobar momak, imaju dosta toga i po veoma dobrim cenama... Ali takođe imam isto iskustvo. Više puta sam pokušao da skrenem pažnju da JE TO NAJBITNIJI DEO prodaje, odgovor na UPITE kupaca.. Džaba. Ne znam zašto ali tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13214 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3005 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Evo teme malo ispod, ne treba nova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 550 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam lepo do Novog Sada, pre toga proverio sta imaju da ponude od opreme koja me zanima, probao i pazario. Deset puta skidao jedno pa probao drugo, svi strpljivi ne zure nigde. Otisao zadovoljan Sa ovim internet trgovcima koji robu imaju ali je drze u magacinu u Kini ne treba trgovati, vecina mulja i laze. Ali ono sto najvise iritira u toj njihovoj ponudi je sto pored ponudjenog artikla pise "NA STANJU", a ono sto ne znate je da se to "na stanju" odnosi da je isti na stanju u Kini a ne kod njega u magacinu, magacinu koji on ni nema, nema ni robu koju nudi, nikada je nije ni imao, nema nikakvu robu. Ako na upit ne odgovori u kratkom roku, par sati, ako je komunikacija losa, samo ga zaobidjite. Primer dobre trgovine na nevidjeno. Kada sam kupovao kacigu (AGV K6), prvo mi je izazvalo sumnju sama cena koja je bila znatno niza od uobicajene za taj artikl. Onda vidim da tip ima vise stotina pozitivnih ocena kupaca, na neki nacin je prisutan na drustvenim mrezama, hvale ga, ni jedna fleka za njega. U oglasu tacno naveo sta ima i koje velicine ima, posle kontakta kaze mogu ti odmah danas poslati i slede dodatne fotografije iz raznih uglova. Pitam za neki stitnik, kaze imam ali samo u jednoj velicini i boji, samo onaj koji vidis u oglasu, kaze sve sto vidis u oglasu to imam na stanju i mogu danas poslati, sto nema u oglasu ne mogu da nabavim. Bilo mi je dovoljno da odmah porucim kacigu koja kosta par stotina evrica. Stiglo sve upakovano sa dodacima koji se nude za tu kacigu. Kupio me je za stalno, kada mi nesto treba prvo proverim da li ima kod njega. Tako se to radi kada hoce da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2703 Napisano pre 1 sat Andragog, 5276 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR V2 and EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prodajem oglasi su u velikoj većinu klasična navlakuša kod većine prodavaca koji imaju svoj izlog i hiljade artikala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4143 Napisano pre 55 minuta Drug član, 476 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, srbac said: Kupujem prodajem oglasi su u velikoj većinu klasična navlakuša kod većine prodavaca koji imaju svoj izlog i hiljade artikala.... Ne bih se baš složio. Dropshipping je nešto što je već duže vreme naširoko rasprostranjeno u celom svetu, pa tako i kod nas. Uzmimo za primer veliki broj prodavaca na KP koji prodaju robu iz Mađarske, svi oni imaju na hiljade oglasa a nemaju ni jedan artikal kod sebe u tom trenutku na stanju. Nije nikakva navlakuša, takav je model poslovanja, uslovi su takvi da se roba čeka najčešće oko nedelju dana i to je to. Mnogi imaju i na stotine pa i hiljade pozitivnih ocena. E sad što bismo mi voleli da oni to sve instant dostupno a da cena i dalje bude 30% ili više povoljnija nego npr. u Gigatronu.. neće baš da može 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...