vidza84 0 Napisano pre 8 sati U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ulazim polako pod stare dane u moto sport pa mi je potrebna neka oprema za pocetak.Tako da ponudite jaknu/kacigu/rukavice. Potrebna mi je M velicina. Naravno gledam nesto povoljnije da bih mogao da se uklopim.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7733 Napisano pre 7 sati Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Imas podforim oglasi , pa prelistaj ...ima svasta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 399 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Vanucci Speed Tehnologies kozna jakna Vel. 48-50 ili S-M - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM -Extra kvalitet-Odlicno ocuvana, bez i najmanjeg ostecenja, bez tragova habanja-Poseduje sve pripadajuce protektore-2 otvora kod ramena sa prednje strane na cibzar za provetravanje -2... Za 2 dana istice oglas pa cu ga nakon toga obnovitii da bude vidljiv Kawasaki Vanucci kozne moto rukavice, velicina M-L Kao NOVE - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM -Kawasaki Premium, Vanucci model, izradjene od veoma kvalitetne koze-Original proizvod , nije Kineska kopija -Velicina je M, ali ja nosim L , i odgovaraju mi -Stanje : veoma ocuvane... Takodje 063-77-64-681 moj tel. uvek dostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 280 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju Shoei nxr fulface kacigu M 100e polovna Caberg flipup sa kacketom M nova 150e Rukavice Shima M 50e Probike 40-41 patike Louise ranac 50e Imam i neke pantalone Dainese M 50e Revit jakna goratex M 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...