miStery 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan au,svidja mi se koliko kosta ovaj pulsar?A ako je taj slican pulsaru super,jos ako ima preko 200cc,mozda to bude moj sledeci motor Nego,jel imaju neku garanciju,ako imaju kolika je?Kako stoji stvar sa servisima,sta ako nesto rikne Trebalo je da slikas taj motor dpa da okacis slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Zabuna, u pitanju je Orion Cruiser i uopste ne lici na ovaj Pulsar, a da li je ljep to je stvar ukusa, mnogi su ga vjerovatno vidjeli na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan to ti je cuveni besramni rip-off BMW F650 CS Scarver-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sad znamo gdje su otisle masine i kalupi za plastiku poslje prestanka proizvodnje Scarvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Zabuna, u pitanju je Orion Cruiser i uopste ne lici na ovaj Pulsar, a da li je ljep to je stvar ukusa, mnogi su ga vjerovatno vidjeli na sajmu Izgleda kao komarac koji je pio krv od sidasha.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan pfff stvarno je ruznjikav ovaj pulsar sa fotke me je odusevio,zna li neko kako se njemu krece cena?I to je neki indijac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 7, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pulsar jeste indijac ima negdje i tema o njemu, za glavu ispred svih kineza, al nema kod nas, kad bi bilo cjena bi otprilike bila oko 1700-1800jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa s***e a tako mi se svidja... sve ono shto mi se svidja nema kod nas da se kupi :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan BMW 650 CS, poznat i kao Scarver, niko nikada nije okarakterisao kao ljep motor, jednostavno je bio drugaciji, ustvari sve sto je u zadnjih 10-tak godina izaslo iz BMW-ovih fabrika je bilo "drugacije" :-\ , da se ja pitam ceo dizajnerski tim odgovoran za ove kerefeke od auta i motora bi dobio nogu u dupe ;D . Sad sam bas gledao Orionov sajt i tamo pise da se nudi u sivoj, crvenoj, crnoj i plavoj boji. Iako volim crvene motocikle (Ducati i ekipa), ovaj na sajmu mi se nije dopao bas zbog te crvene boje, valjda su koristili neku jeftinu mjesavinu lakova, i u kombinaciji sa crnom plastikom i gomilom hroma bio je nekako kicast, da ne kazem ruzan. Ostaje i pitanje pouzdanosti ove konstrukcije, kvalitet masine i elemenata oslanjanja, materijal od koga je izradjen ram i ostali bitni detalji. Vjerovatno dok ga neko ne kupi to necemo ni saznat. A boja je barem jeftina, onaj hrom sto su onako nabacali je vjerovatno jos jeftiniji, tako da to i nije neki problem, sve se to da prefarbati. Ima Scarver nekih kombinacija boja u kojima uopste ne izgleda lose, pa mi ovaj motor naprasno postade interesantan , ostaje jedino pitanje kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao izgleda plavi Orion Cruiser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo BMW-a, tek da se vidi kako bi mogao da izgleda ako se malo potrude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 43 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna sjajna reklama za pulsar 220 dfsi,pogledajte šta ljudi rade a nije komp.animacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na nekom nasem sajtu i nigde se ne spominje 220cc ima model od 125 i 250 odnosno 1 i 2 cilindra tako da mi je malo ne logicno to od 220. Inace motorce stvarno super izgleda!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan avaj orion mi se nikako ne svidja ,ali ovaj drugi pulsar mi izgleda odlicno,i ne moze se uporediti sa ovim orionom ,ni po dizajnu ni po kvalitetu vizuelnom,a i ima bolje komponente kao npr viljuska je bolja 3 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...