OgiBG 480 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli poklanjam ceradu za motor. Koriscena jednu sezonu, nema ostecenja. Moze da se koristi van garaze, za to sam je i kupio. Ne secam se koja je velicina, leoncino je komotno bio pokriven cak je bilo i viska. Dimenzije Leoncina Duzina 2160mm Ukupna visina 1160mm Sirina 875mm Malo je prljava od kise ali nista strasno radi posao 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2016 Napisano pre 1 sat Drug član, 660 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, OgiBG said: Ako neko zeli poklanjam ceradu za motor. Koriscena jednu sezonu, nema ostecenja. Moze da se koristi van garaze, za to sam je i kupio. Ne secam se koja je velicina, leoncino je komotno bio pokriven cak je bilo i viska. Dimenzije Leoncina Duzina 2160mm Ukupna visina 1160mm Sirina 875mm Malo je prljava od kise ali nista strasno radi posao Trebala bi meni, ako se nije niko pre javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 480 Napisano pre 42 minuta Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Nije, tvoja je. Javi se u poruci za detalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...