misko_kolo 1302 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Videh u oglasima jednu Hondu Vigor 650, nije nešto skupa, dvehiljaditi- dvehiljadeprvo godište. Već duže vreme stoji. Šta vi mislite o tom modelu? Da li je neko imao iskustva, pošto vidim da ni preko nije nešto česta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam je primetio prosle godine. Mora da je pravi pogodak od strane honde kad je 2000god oko 2200€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor za grad pravi se u Hondi Spanija malo je ustrojen da bi duze trajao sve u svemu isti SLR,Dominatorov agregat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je i izgledao kao Dominatorov motor, ali htedoh da čujem od nekog sa više iskustva. Ne izgleda loše, samo mi je malo nedefinisan. Kao da je mešavina nekog nakeda i endura. Da, ima nekih tridesetpet- šest konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 14, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Od svih ružnih motora koje Honda ima u izobilju, ovaj je pri samom vrhu liste. (može da se kaže i ''nedefinisan'' ako vam je tako lakše). Jeste uštrojeni Dominatorov agregat i to bi trebalo da bude dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Od svih ružnih motora koje Honda ima u izobilju, ovaj je pri samom vrhu liste. (može da se kaže i ''nedefinisan'' ako vam je tako lakše). Jeste uštrojeni Dominatorov agregat i to bi trebalo da bude dovoljno. Stvar ukusa! Moje poznavanje motora mi govori da je to odlican motor za grad pogotovo za one koji pocinju i misle da im je malo 250-350cm, neide ostro guta greske u nesmotrenom dodavanju gasa sve u svemu blag motor i nije previsok za nekog nizeg sofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Od svih ružnih motora koje Honda ima u izobilju, ovaj je pri samom vrhu liste. (može da se kaže i ''nedefinisan'' ako vam je tako lakše). Jeste uštrojeni Dominatorov agregat i to bi trebalo da bude dovoljno. Stvar ukusa! Moje poznavanje motora mi govori da je to odlican motor za grad pogotovo za one koji pocinju i misle da im je malo 250-350cm, neide ostro guta greske u nesmotrenom dodavanju gasa sve u svemu blag motor i nije previsok za nekog nizeg sofera. I ja mislim da je tako. A pitao sam za njega jer imam nekog prijatelja koji bi kupio nešto malo veće a da nije mnogo jako. U svakom slučaju hvala na mišljenjima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...