Dutchman 114 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neshto slobodnog vremena , pa sam hteo da napravim za skuter kopiju Leo Vince TT ili ZX-a , pa ako neko ima sliku sa dimenzijama bio bih veoma zahvalan , shto je najgore imao sam tu sliku sa svim merama ali mi umro lap top :'( tako da ako neko ima dimenzije nek javi nemora od ovih auspuha moze od bilo kog univerzalnog rezonantnog za skutere od 50ccm ili ako je nekom dosadno a ima taj auspuh na skuteru da zalegne da izmeri i javi (nacrta skicu ) taj bi bio kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Goran 2 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vršac Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovo exhaustcalculator2.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan probacu mada me zbunjuje shto ispade da ceo lonac treba da bude skoro jedan metar nego mi nisu jasne ove kote za prechnike totalno su sulude , chini mi se da se ne poklapaju sa ovim stepenima zakoshenosti ... sad cu ja to corelu da iscrtam u svakom sluchaju hvala ja imam neki mnogo kompleksniji programchic sa neta ... trebaju temperatura gasova i ko zna shta josh ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nacrtao sam u corelu kockice shirine 217.7mm pa 51mm pa 103mm i naravno povecavao ih za ovaj ugao 1,6 stepeni , 4,1 stepena itd ali kad dodjem do ovog dela Cone neshto se ne uklapa , ako isposhtujem 13stepeni , onda umesto 190.48mm treba da bude 124mm ili ako ostavim 190,48 duzinu imacu ugao od 9 stepeni , a i dalje mi nisu jasne ove kote za prechnik poshto nemaju blage veze sa onim shto sam ja dobio ... evo slike da bude jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko da mi pojasni shta sam zeznuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan pa cini mi se da te to malo dugacko al ako je tako sta je tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovako nesto napreviti ali obavezno dodaj zavrni konus Mislim dodaj zavrsni konus kao sa ovog h.m. 70 pa onda nastvi sa sa auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj je stvarno lep na oko ... ali idalje je problem shto mi se chini da je uzak ovaj moj ne slazu mi se cifre i to me nervira inache bi bio vec gotov ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...