Bokes 3089 Napisano Ponedeljak u 18:48 Drug član, 1088 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam Eken H9R akcionu kamericu duugoo, nisam je koristio do nedavno, kad je uključih čisto da probam. Svidelo mi se i sad vidim da mi nedostaje daljinski za nju. Dakle, kupio bih daljinski za navedenu akcionu kamericu, kao ovaj na donjoj slici, ako neko ima da mu je višak ili da mu nije potreban. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3268 Napisano Ponedeljak u 19:18 (promenjeno) 8-bit, 1971 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, da li bi mogao da proveriš da li H9R ima dash cam ili car mod u meniju? Hvala unapred. Promenio Ponedeljak u 19:19 član mradomir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3089 Napisano Ponedeljak u 19:34 Drug član, 1088 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspeo da vidim, nema opciju koja se baš tako zove u meniju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 9641 Napisano Ponedeljak u 20:22 (promenjeno) Drug član, 961 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @mradomir Ta opcija LOOPING je to što ti treba. Pošto imam istu, kad je koristim kao dashcam, upalim tu opciju i on roka dok ima memorije što konkretno znači da u najlošijem kvalitetu slike sa 32gb karticom snima preko 5h. Brisnem sve na nekoj pauzi, i rokam iznova. Nije savršeno, ali služi. Promenio Ponedeljak u 20:23 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 187 Napisano Ponedeljak u 20:27 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Gopodnine ppukovniče... Greška u obraćanju! Boki, imam to što ti treba. Nije na prodaju, ali mogu da ti dam da se poslužiš. Kad god! Imam istu kameru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3089 Napisano Ponedeljak u 20:30 Drug član, 1088 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Vjeko Hvala rodjeni.Pokušaću da nadjem i usvojim neki napušten...A do tada biću slobodan da ti se obratim kad mi zatreba, ako ne bude zauzet.Čujemo seSent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 187 Napisano Ponedeljak u 20:36 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek! Zovi, sve što ti treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3268 Napisano juče u 04:36 8-bit, 1971 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, the_doctor said: Ta opcija LOOPING je to što ti treba. Mislim da nije isto. Dashcam ili car mode pali automatski kamericu i krene snimanje kad dobije napajanje preko usb-a. Gasi automatski kad izgubi napajanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...