Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Temerin

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

U Temerinu je odrzan moto skup od 31.07 do 03.08 2025 u organizaciji MC. PATRIOTS Temerin.

Licno sam bio samo u subotu. Teren je dobar, veoma prostran i pogodan za ovakve prilike.  Motora je stvarno bilo mnogo, dok je posetilaca, mislim na pesake, da ne kazem "civila" bilo zaista minimalno. Rucak u subotu je bio ok sto se tice kvaliteta, ali sam primetio da je je na primer momak pored mene dobio pasulj sa parcetom virsle debljine novcica, dok je kod mene bilo vise mesnatih stvari nego pasulja, znaci onako bogato, ponudio sam coveku da mu prebacim od mene da ne jede go pasulj. Tu bi trebalo pripaziti malo vise kada se popunjavaju porcije jer krajnje je nekorektno. Druga primedba je na kvalitet muzike, onaj tehnicki, ozvucenje, pojacala, zvucnici i sve oko toga, to je krestalo i mumlalo kao da svinju koljete u dubokom bunaru. Znaci nije do izvodjaca, nije do grupe vec do tehnike. Otisao sam jer je to bilo cisto silovanje mojih bubnih opni. Treca primedba se odnosi na onaj, da ga nazovemo tako, takmicarski deo. Bira se najbolji motor, na prvu nisam ukapirao o cemu se radi, onda vidim da se odnosi na na najboljeg turera, bira se ko ce najlepse i najjace "vristati i bljuvati vatru na auspuh" Dobro, ajde da vidimo. Organizator poziva potencijalne takmicare da udju u ring ispred bine i da se predstave. Sad pazite ovo, organizator u mikrofon vice "ajmo bmw, evo ga jedan suzuki, evo ga jos jedan suzuki, evo ga ulazi Pista......ulazi momak na kawi.....Organizator odredjuje ko ulazi u prva 3, ovako ih najavljujje: neka udje momak sa bmw-om, drugi neka udje momak sa suzukijem, treci neka udje Pista. "Molim publiku da aplauzima, posle ponovljenog turiranja,  odredi pobednika. Da napomenem da je aplauze dobio jedino momak koji ni u uzi krug nije usao. Ali dobro da se vratimo na "finale". Organizator ne obraca paznju na aplauze, sam odredjuje redosled od treceg do prvog mesta. Ovako je to izgledalo: "trece mesto momak na bmw_u, drugo mesto momku na suzukiju, a prvo mesto dodeljujemo Pisti. Ovo da nijec zalosno bilo bi vise nego smesno, blamaza na kvadrat.

Tombola nista bolja,  cisto otimanje para bajkerima. Brojeve izvlace iz kacige, niti se vidi sta je u kacigi, niti koliko listica sa brojevima je u kacigi, niti javno svima pokazuje koji je broj izvucen, mogao je da kaze sta je hteo. Sve oko tombole je bilo providno da providije ne moze biti. Znam niko me nije terao da dolazim, mogao sam da biram da dan provedem na drugom mestu, moj je izbor da dodjem u Temerin.

Ovaj momak koga je publika jedino nagradila aplauzom za da kazem "najlepsu dreku" a koji nije usao ni u uzi izbor, ne znam ko je, nisam cak siguran ni koji je motor bio. Bio je u plavo beloj boji, mozda Suzuki, dva auspuha kraca, momak malo nabildovan, mladjih do srednjih godiona. Mozda se ovde prepozna ili neko prepozna o kome govorim. Ja licno nisam za turiranje i izivljavanje tog tipa na skupovima, ali ovo je bilo u okviru takmicenja u organizaciji domacina.

• Sviđa mi se 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: yamaha xv 750

ja sam otisao pre turiranja , meni je bilo do kad sam bio odlicno i lepo organizovano , jedino sam rizikovao da me zgazi neki klinac sa quadom ali ja nisam gledao kad sam prelazio na drugu stranu .

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt

Zato biraš đe ćeš ići(ako si u mogućnosti)

Ima dosta moto skupova ,nije kao nekad

Svakom ko organizuje moto skup naklon do poda,muke su to žive i treba to izdrzati

Bio sam u petak u Temerinu , a u subotu ošo u Prnjavor( Macvanski) i mogu ti reći ,da sam se proveo za sve pare

Temerin je posto ko Banja Luka ,Trebinje to je moto fest,izgubilo se u toj ogromnosti,neki mali komadić duše moto skupa je nesto i vratiti se neće...

Ja još volim te male seosko-gradske skupove gde ne moraš da paziš oćeli te budala na apencu ili kvadu ubiti dok ideš u wc

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7606 postova
  • Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom
Pre 2 sati, keš je napisao:

Otisao sam jer je to bilo cisto silovanje mojih bubnih opni.

Iz istog razloga sam tokom godina drastično smanjio odlaske na moto skupove, brate smorila me nepodnošljivo preglasna muzika preko dana +pucači, napravili pravi cirkus/seljaniju od moto susreta.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 531 postova
  • Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv

Ja vec neidem unazad 7 8 godina od kad mi na ulazu rekli da nisi bajker ako nemas boje, pisalo je na flajeru bajkerima ulaz free i na ulazu mi hteli naplatiti i kad sam putao dobio sam odg sad neznam mozda se nisam svidjo nekom ili ke popio neznam nas 4 se okrenusmo i otisli...

• Pana, 643 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
On 3. 8. 2025. at 21:01, keš je napisao:

U Temerinu je odrzan moto skup od 31.07 do 03.08 2025 u organizaciji MC. PATRIOTS Temerin.

Motora je stvarno bilo mnogo, dok je posetilaca, mislim na pesake, da ne kazem "civila" bilo zaista minimalno.

Кажу да је улаз за грађанство  био 1.000 дин.  ;)   

On 3. 8. 2025. at 22:46, john314 je napisao:

Zato biraš đe ćeš ići(ako si u mogućnosti)

Bio sam u petak u Temerinu , a u subotu ošo u Prnjavor( Macvanski) i mogu ti reći ,da sam se proveo za sve pare

МК Чопор - Прњавор (Мачвански )    одличан  избор  ;) 

Promenio član Jašim

• Pana, 643 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535
Pre sat vremena, tibor je napisao:

Cujem da su nekog lika nalemali, posetioci, gradjani....

Темерин је кад год сам до сада долазио имао добру организацију, леп уређен простор и садржајан програм са актуелним извођачима.  

Прошле године испред бине неки момци су се мало занели са шутком  не марећи да није Панк концерт него Мото сусрет.   Ситуација је експресно смирена  на  пристојан и тих начин.   

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: yamaha xv 750
Pre 6 sati, aleksuzuki 650sv je napisao:

Ja vec neidem unazad 7 8 godina od kad mi na ulazu rekli da nisi bajker ako nemas boje, pisalo je na flajeru bajkerima ulaz free i na ulazu mi hteli naplatiti i kad sam putao dobio sam odg sad neznam mozda se nisam svidjo nekom ili ke popio neznam nas 4 se okrenusmo i otisli...

Ja sam bio sam sa motorom bez boja i niko me nije ništa pitao , meni je bilo sve ok tih 5-6 sati koliko sam bio 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja