Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam strucan da pomognem coveku ali sam siguran da cu mu pomoci odgovorima koje cete vi poslati.... Moj drugar ....nekada smo se zajedno vozili....pa je pravio malo pauze na motorima i evo pod stare dane bi da se opet vozimo zajedno.... Posto ne lezi na parama kao i vecina nas gleda da nadje odgovarajuci motor..... Zet mu je nasao u Italiji Kawu ZX-9r 99' godiste mislim da ima oko 20.000 na satu, prodaje se u salonu i uspeo je da mu spusti cenu na 1500e. Motor ima jednu manu a to je neki problem sa trecom brzinom..... Pitanje je sta bi moglo da bude i za koliko para bi moglo da se sredi u "NAJGOREM SLUCAJU"..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Колико ја знам да ту може да оде селектор брзина , виљушка, ређе зупчаници. Има три виљишке у мењачу, једна кошта око 70е. Пошто неће у трећу да убаци, може само једна виљушка да оде. Оквирну цену селектора не знам. Ја сам мени радио на мојој 9-тци радио 2. брзину пре две недеље, па ти ово говорим из мог скромног искуства. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zaznao kazu: (You must repair only the third gear or only the "gear pusher",) .....dali je to to....ko zna dobro Engleski da prevede ovo GEAR PUSHER....to meni zvuci ko neki gurac brzina?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zaznao kazu: (You must repair only the third gear or only the "gear pusher",) .....dali je to to....ko zna dobro Engleski da prevede ovo GEAR PUSHER....to meni zvuci ko neki gurac brzina?????? U bukvalnom prevodu to znači to evo linka za prevod sa eng na srpski za one koji se malo slabije rezumeju u isti http://www.google.com/language_tools samo iskopiraš tekst podesiš sa kog jezika na koji da ti prevede i klikneš na translate i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa ili je problem na poluzi koja bira brzine ili je viljuska . samo meni je cudno da takav motor prodaju u salonu a da nije popravljen , po meni znajuci da su italini na glasu kao prevaranti bolje platiti malo skuplje a da oni to srede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan По мени се исплати узети тај мотор ако је само 3. брзина у квару. Нека гледа само да га не изађу скупе ''руке'' за поправку, ако он неће да сам ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su se ponudili da oni to srede......posle ko zna koliko prepiski....videcemo sta ce da bude....tj. sutra ce odgovoriti koliko bi to kostalo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su se ponudili da oni to srede......posle ko zna koliko prepiski....videcemo sta ce da bude....tj. sutra ce odgovoriti koliko bi to kostalo ? ovo je najbolja kombinacija , ali uzmite nove delove kad vec otvaraju menjac nek pogledaju da nije jos nesto na izdisaju pa nek promene i to normalno platite im delove a ruke gledajte da bidu njihove kad vec otvaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Model je dobar, ali mu treća nije mana, tako da je verovatno vozio neki divljak, tako da je pitanje dali su načete i ostale brzine ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo to je ovaj.....???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam imao ja sam ti vec rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva (nije bas malo) viljuska i oba zubcanika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Traze mu 900 eura da sve dovedu u tip top stanje.... :o :o :o Koliko li kostaju "ruke kod njih"????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Traze mu 900 eura da sve dovedu u tip top stanje.... :o :o :o Koliko li kostaju "ruke kod njih"????? pa verovatno oko 100 evra po satu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Jbte....skuplji su nego poslovna pratnja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jbte....skuplji su nego poslovna pratnja.... Jbg takav ti je zapad, imam druga u svici drzi servis,kod njega je sat od 120 do 170 chf, a kaze exstra servizi biju i preko 250 chf, pa ti sad vidi. Mada bi ja uzo taj motor u takvom stanju kakav je sad pa ga uradio kod nas,dosta bi jeftinije izaslo, ko ce da ti garantuje da ce oni sve da mu zamene sto fali,mozda ce samo da ga skarabudze pa posle za pola godine opet otvaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posle naši majstori skupi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Posle naši majstori skupi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bas. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da ovaj "dere"....lol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam isto cuo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1785 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1029 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 15, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Trebali ste vi njemu predloziti da sa 1500,- spusti jos za tih 900,- sto treba za popravku .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zato ga gazda i nije popravljao vec ceka nekog naivnog da se zaleti i kupi to misleci da je dobro prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pa generalno tako ga kupiti i ovde uraditi je po meni dobar posao....posto je popravka sve sa delovima vise nego tri puta jevtinija..... Mogu vam reci da "ovi Italijani" ne opravdavaju naziv prevaranata....posto su lepo i korektno sve u startu objasnili...sad sto je cas rada kod njih toliko.....moze cak biti i dobro za nas..... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas ce ta popravka izaci oko 500-600 eur, moze da uzme nov selektor i zupcanik ili ceo polovan menjac. Ruke su uglavnom 200-300 eur ostalo su delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...