Tecaub 77 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Koke je napisao: Ovako sledeca situacija, presao sam 99km ugasio se bas kod pumpe , sipao do čepa 2.88 L , nije li to mnogo i zbog čega? Dok stojim na semaforu nekad nece da mi vrati iz druge u prvu , nista nisam pipnio na motoru od kad je kupljen , da li je potrebno štelovanje karburatora i kvačila ? Posto mi je prvi motor u životu pojma nemam o ničemu , pomagajte braćo i sestre Kod mene se cuju oprugice na kvacilu zveckaju i kad je hladan i kad je vruc.nekad teze izbaci na ler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 10 Napisano pre 12 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Tecaub je napisao: Kod mene se cuju oprugice na kvacilu zveckaju i kad je hladan i kad je vruc.nekad teze izbaci na ler I kod mene ali ta anomalija je redja , ovo sto sam spomenuo je česće, drug kaze da mu malo dam gas da bi prebacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 80 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Koke je napisao: I kod mene ali ta anomalija je redja , ovo sto sam spomenuo je česće, drug kaze da mu malo dam gas da bi prebacio. Desava se i meni iz 2 u 1 da nece da vrati ponekad, mora 2-3 puta da se pritisne zadnja pedalica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 24 Napisano pre 10 sati U prolazu, 78 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Koke said: I kod mene ali ta anomalija je redja , ovo sto sam spomenuo je česće, drug kaze da mu malo dam gas da bi prebacio. Tako je, nije napravljen menjac u mestu da se salta. Bukvalno malo samo cimnete gas kao da se pokrene i onda ide lagano. Centrifugalno je kvacilo i pogon tako da mislim da je to normalno. Nije klasika menjac. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 24 Napisano pre 10 sati U prolazu, 78 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Malo kad se udje u štos nema problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 10 Napisano pre 10 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tiče potrosnje i rezervoara nista mi nije jasno, pise da je 4l kapacitet, meni je danas do čepa 2.88l stalo, da nije nesto do plovka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 80 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Koke je napisao: Sto se tiče potrosnje i rezervoara nista mi nije jasno, pise da je 4l kapacitet, meni je danas do čepa 2.88l stalo, da nije nesto do plovka? Gde pise da je 4l na snajperu? 3.5 mislim da je, svakako je 2.9l previse velika potrosnja na 100km... izmedju 1.7 i 2.1 recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 10 Napisano pre 9 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Gde pise da je 4l na snajperu? 3.5 mislim da je, svakako je 2.9l previse velika potrosnja na 100km... izmedju 1.7 i 2.1 recimo... Pise u prospektu koji je sa njim stigao 4L , 2.1 /100km potrošnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 80 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Koke je napisao: Pise u prospektu koji je sa njim stigao 4L , 2.1 /100km potrošnja 4l mozda ima Kristal, snajper nema... kacio je neko ceo pdf spec ranije na forumu ovde... 3,5l. Do tad smo cak mislili da je svega 3l Ja sam svejedno narucio bocu od 0,75L da imam u koferu nazad... Promenio pre 9 sati član Sijamski_Mrmot Dodata slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 10 Napisano pre 8 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: 4l mozda ima Kristal, snajper nema... kacio je neko ceo pdf spec ranije na forumu ovde... 3,5l. Do tad smo cak mislili da je svega 3l Ja sam svejedno narucio bocu od 0,75L da imam u koferu nazad... Odlicna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...