Sijamski_Mrmot 41 Napisano Petak u 19:02 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moje razmisljanje je bilo, ako je fabricki limitiran na 4000, da ga stavim nakon prvih 200-300km na 6000 i posle na 1000km na 8000? Jer ovaj CDI sa podesavanjima moze 4, 6 pa 7,8,9,10,11 i 12000... na zalost nema opciju na 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano juče u 12:04 (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, ko nije bio, na sajmu je izlozeni novi model Snajpera, kozno sediste sa naslonom, vetrobran, mnogo kvalitetnjji materijali rucica, nova instrument tabla i prednja gume je sada 2.75 Promenio juče u 12:18 član Sijamski_Mrmot 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano juče u 14:24 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano juče u 14:27 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim Ekstra kofer, ako nije tajna koliko je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 6 Napisano juče u 14:59 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: "Plen" sa danasnje posete sajmu, Givi 29L, na zalost jos manjih nema tako da sam morao da se zadovoljim sa ovim Lep kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano pre 23 sati (promenjeno) U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tecaub je napisao: Ekstra kofer, ako nije tajna koliko je bio Nesto preko 7000din na sajamskom popustu ali se vidi razlika u kvalitetu a i uzeo sam na 2 rate... Promenio pre 23 sati član Sijamski_Mrmot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Nesto preko 7000din na sajamskom popustu ali se vidi razlika u kvalitetu a i uzeo sam na 2 rate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 7 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2026 at 9:05 AM, Tecaub said: Neka proveri prednji lancanik da se nisi popusuli srafovi moze i to da bude razlog Stegnuti srafovi, mada sam po sebi je tanak i malo lufta levo desno ima, koliko kod bio stegnut. Ali nije zbog toga, kvacilo je u pitanju, dotegao sam i lanac. Izgleda da tako radi - kada hvata da vuče i razdvaja lamele. Otici cu bas kod majstora da vidim sta ce da mi kaze. Nije strasno, kazem opet kada polako ubrzavam i oduzimam gas sve je ok, samo naglo poustanje i naglo dodavanje od nule izaziva to cimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 3. 2026. at 21:30, ljubans je napisao: Vidim da se pojavljuju novi modeli. Ovaj je kao unapređeni sniper Peda CRISTAL MAX WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peda CRISTAL MAX, 2026. godište, Moped, Novi Sad. Cena 1.350 € - Motori - Polovni Automobili A ovo je kao kopija Yamaha PG-1, samo sa Peda/Migliori motorom. Da postoji ta Yamaha kod nas, sigurno bi je kupio. Skuteri - Beograd SKUTERIBEOGRAD.COM Kako vam se čine ovi noviteti? Gornja slika kuba kristal, samo su promenili naziv.Pogledajte na turskim sajtovima.isti vrag samo promenana imena da li peda ili kristal sve mu to dodje na isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mitjaict je napisao: Stegnuti srafovi, mada sam po sebi je tanak i malo lufta levo desno ima, koliko kod bio stegnut. Ali nije zbog toga, kvacilo je u pitanju, dotegao sam i lanac. Izgleda da tako radi - kada hvata da vuče i razdvaja lamele. Otici cu bas kod majstora da vidim sta ce da mi kaze. Nije strasno, kazem opet kada polako ubrzavam i oduzimam gas sve je ok, samo naglo poustanje i naglo dodavanje od nule izaziva to cimanje. Koliki ti je ler gas, kod mene kade zagreje bio je veci, js am smanjio ler gas, sada je drugacija prica, trebalo bi i karburator prestelovati.To ce da mi odradi majsto cipura iz valjeva posto je on ovlasceni serviser za apn1s.pa cemo da vidimo kako ce posle da se ponasa, posto je svecica crna a trebala bi da ima krem boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 41 Napisano pre 6 sati U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tecaub je napisao: Gornja slika kuba kristal, samo su promenili naziv.Pogledajte na turskim sajtovima.isti vrag samo promenana imena da li peda ili kristal sve mu to dodje na isto Pa turci i ovo nase zovu RKS Sniper.... 100% ista fabrika a razliciti klijenti Svakako lepo osvezenje detalja koje sad snajper baca malo u konkurenciju malih piaggio 125cc gradskih masina... ko je video izbliza, zaista dosta sitnih a primetno kvalitetnihih detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 5 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Tecaub said: Gornja slika kuba kristal, samo su promenili naziv.Pogledajte na turskim sajtovima.isti vrag samo promenana imena da li peda ili kristal sve mu to dodje na isto Tečo, koji je šraf za štelovanje kvačila? Sad sam čitao nešto po netu da je pretegnuto kvačilo kada tako cima. Moram da ga otpustim za delić kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Zagrej motor pa ugasi popusti kljucem 13 maticu i srafcigerom malo popusti i stegni maticu.ja sam imao problem jedva sam nastelovao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Zagrej motor pa ugasi popusti kljucem 13 maticu i srafcigerom malo popusti i stegni maticu.ja sam imao problem jedva sam nastelovao Ako hoces zovni na video da ti objasnim malo je teze ovako da objasnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4164 Napisano pre 5 sati Drug član, 2044 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se provozasmo juče.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: Malo se provozasmo juče. Sent from my SM-S911B using Tapatalk Ja cu jos malo na voznju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 5 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Tecaub said: Ako hoces zovni na video da ti objasnim malo je teze ovako da objasnim Kapiram, 13 je osigurac, odvijem ga, nastelujem srafcigerom i dotegnem 13... Hvala Javljam sta sam uradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 64 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mitjaict je napisao: Kapiram, 13 je osigurac, odvijem ga, nastelujem srafcigerom i dotegnem 13... Hvala Javljam sta sam uradio Odvijes 13 i srafcigerom malo popusti nemoj mnogo kada budes stezao kljucem drzi srafcigem da se ne pomeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 13 Napisano pre 4 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Odvijes 13 i srafcigerom malo popusti nemoj mnogo kada budes stezao kljucem drzi srafcigem da se ne pomeriJasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...