Sijamski_Mrmot 27 Napisano Utorak u 16:05 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Tecaub je napisao: Polako, tek sam ih stavio u korpu... Bice upola cene kad odstoje nedelju dana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 27 Napisano Četvrtak u 16:27 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 1. 2026. at 6:21, Tecaub je napisao: Navoj spoljnji m10 korak navoja 1.25.unutrasnji isto m10 korak 1.25.desni navoj spoljni tako isto i unutrasnji.pozdrav Ako moze temu link za ove nastavke? Stigla mi je sipkica za dodatnu opremu ali ne moze da "dohvati" dole u rupu od retrovizora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano Četvrtak u 16:33 U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Ako moze temu link za ove nastavke? Stigla mi je sipkica za dodatnu opremu ali ne moze da "dohvati" dole u rupu od retrovizora Naravno https://share.temu.com/Bkk9WVeYgXB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano Četvrtak u 16:36 U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Naravno https://share.temu.com/Bkk9WVeYgXB Vidi koja ti duzina odgovara, meni je strugar pravio, tako da imam dve velicine.Jedne 3cm a druge 5cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 6 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 27 Napisano pre 6 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da Snajper ne moze i po malo losijem putu? svaka cast, ja se bas kanio da upalim mojeg danas kad ono, pocela kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 4 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sijamski_Mrmot je napisao: Ko kaze da Snajper ne moze i po malo losijem putu? svaka cast, ja se bas kanio da upalim mojeg danas kad ono, pocela kisa Nije toliko los, snimao boh jos al je nezgodno jednom rukom upravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 27 Napisano pre 4 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Tecaub je napisao: Nije toliko los, snimao boh jos al je nezgodno jednom rukom upravljati Vidim da ste na 1700 predjenih km, kako su se pokazale te fabricke gume? Ja se dvoumim da li odmah da ih menjam ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 4 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sijamski_Mrmot je napisao: Vidim da ste na 1700 predjenih km, kako su se pokazale te fabricke gume? Ja se dvoumim da li odmah da ih menjam ili... Mislim da su za nijansu bolje nego na anp 1s.ja sm isao sa njim i na debelo brdo zasad se nisu lose pokazale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 4 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tecaub je napisao: Mislim da su za nijansu bolje nego na anp 1s.ja sm isao sa njim i na debelo brdo zasad se nisu lose pokazale Evo sa jedne voznje iz osecine gde birazer iza mene sa bmw gs ide i snima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 27 Napisano pre 3 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Tecaub je napisao: Mislim da su za nijansu bolje nego na anp 1s.ja sm isao sa njim i na debelo brdo zasad se nisu lose pokazale Ta mi se informacija svidja ja planiram da vozim snajpera ove godine dok ne polozim vecu kat pa uzmem malo veci motor. Ali sam se bas pitao da li je ok snajperom ici na neke vikend ture, recimo f.gora, divcibare, do KV ili slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 3 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Ta mi se informacija svidja ja planiram da vozim snajpera ove godine dok ne polozim vecu kat pa uzmem malo veci motor. Ali sam se bas pitao da li je ok snajperom ici na neke vikend ture, recimo f.gora, divcibare, do KV ili slicno... Ja trenutno nemam polozeno , motor ispunjava sve uslove za duze relacije.kupio sam did lanac, jt prednji od 15 zuba, zadnji jt od 38 zuba,.Nesvidjaju mi se ovi kineski.a sto se tice veceg motora ja sam to davno prevazisao evo jedne slike iz 92 pre zenidbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 27 Napisano pre 3 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla sipkica ali moram sa sacekam da stignu i produzni srafovi da bih je namontirao bas kako sam zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 2 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Stigla sipkica ali moram sa sacekam da stignu i produzni srafovi da bih je namontirao bas kako sam zamislio Poruci duze , mislim da ima od 3,5cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 2 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: Poruci duze , mislim da ima od 3,5cm Ps .lepo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 7 Napisano pre 2 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Tecaub said: Ja trenutno nemam polozeno , motor ispunjava sve uslove za duze relacije.kupio sam did lanac, jt prednji od 15 zuba, zadnji jt od 38 zuba,.Nesvidjaju mi se ovi kineski.a sto se tice veceg motora ja sam to davno prevazisao evo jedne slike iz 92 pre zenidbe A koji je zadnji fabricki? 38 ili si menjao nesto i tu? Prednji je 14? Da li si probao 16? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 40 Napisano pre 20 minuta U prolazu, 97 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mitjaict je napisao: A koji je zadnji fabricki? 38 ili si menjao nesto i tu? Prednji je 14? Da li si probao 16? Zadnji fabricki38 zuba, a stavio sam napred 15 zuba, ali mislim da je 16 zuba vec previse.sa 16 zuba ce da izgubi na brdu, ovo je sasvim dobra varijanta 15/38 malo izgubi na vuci u brdu a dobije na pravcima mozda oko 15 km na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...