miso p 7 Napisano Januar 7 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Koke je napisao: https://share.temu.com/0i6Idaz6nVB Kao da je pravljen za Pedu,naručio sam identičan i danas očekujem dostavljača da ga donese.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 25 Napisano Januar 7 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miso p je napisao: Kao da je pravljen za Pedu,naručio sam identičan i danas očekujem dostavljača da ga donese.. Ocekujemo slike nakon montaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Januar 7 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Ocekujemo slike nakon montaze Evo kako je izgledao kod mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 4 Napisano Januar 7 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Tecaub je napisao: Evo kako je izgledao kod mene Sta ti se nije dopalo kod ovog vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 4 Napisano Januar 7 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Koke je napisao: Sta ti se nije dopalo kod ovog vizira? Sad sam procitao tvoj prethodni post . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 7 Napisano Januar 8 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 1. 2026. at 14:26, Sijamski_Mrmot je napisao: Ocekujemo slike nakon montaze Danas stigao vizir i preuzeo ga komšija pošto sam na putu,elem,posle petnaestog kada se vratim montiram i kačim slike.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Januar 8 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miso p je napisao: Danas stigao vizir i preuzeo ga komšija pošto sam na putu,elem,posle petnaestog kada se vratim montiram i kačim slike.. Mislim i da ce ti trebati nastavci za retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 7 Napisano Januar 9 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Tecaub je napisao: Mislim i da ce ti trebati nastavci za retrovizor Hvala na sugestiji,verovatno bih došao do zaključka na teži način,tj,kada krenem sa montažom,elem..zamolio bih za informaciju u vezi specifikacija nastavka...dužina ...navoj(M8 ili M10)..obzirom da sam na putu i ne mogu da izmerim a iskoristio bih informaciju da naručim! Promenio Januar 9 član miso p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Januar 9 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, miso p je napisao: Hvala na sugestiji,verovatno bih došao do zaključka na teži način,tj,kada krenem sa montažom,elem..zamolio bih za informaciju u vezi specifikacija nastavka...dužina ...navoj(M8 ili M10)..obzirom da sam na putu i ne mogu da izmerim a iskoristio bih informaciju da naručim! Navoj spoljnji m10 korak navoja 1.25.unutrasnji isto m10 korak 1.25.desni navoj spoljni tako isto i unutrasnji.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 25 Napisano Januar 13 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, stigla torbica (i majica za nas matore...) Sama torbica je bas dobrog kvaliteta, dodatni kaisevi su pristojni i ima ih vise raznih tako da se torbica moze nositi u ruci, kao ranac, na jedno rame... A dobije se i "visak" kaisica koji ce svakako dobro doci... Na sve to dobije se i bas lepa kisna navlaka za torbicu Ima mesta u njoj za ono sto sam zamisljao, tipa flasa vode, peskiric za znoj, kutija za naocare... Telefon stane u providni deo i radi touch samo ne cita otisak prsta. Bas sam je lako namestio na centralni nosac ispred. I skida se za par sekundi sa istog (sa dve ruke) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Januar 13 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Evo, stigla torbica (i majica za nas matore...) Sama torbica je bas dobrog kvaliteta, dodatni kaisevi su pristojni i ima ih vise raznih tako da se torbica moze nositi u ruci, kao ranac, na jedno rame... A dobije se i "visak" kaisica koji ce svakako dobro doci... Na sve to dobije se i bas lepa kisna navlaka za torbicu Ima mesta u njoj za ono sto sam zamisljao, tipa flasa vode, peskiric za znoj, kutija za naocare... Telefon stane u providni deo i radi touch samo ne cita otisak prsta. Bas sam je lako namestio na centralni nosac ispred. I skida se za par sekundi sa istog (sa dve ruke) Lepo izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 7 Napisano Utorak u 13:31 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 1. 2026. at 11:26, Sijamski_Mrmot je napisao: Ocekujemo slike nakon montaze Evo kako sam i obećao šaljem slike a ujedno i hvala članu Tečaub na sugestiji za nastavke...uskoro šaljem slike i sa montiranim koferom koji očekujem u narednoj nedelji! Promenio Utorak u 13:34 član miso p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 13:36 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, miso p je napisao: Evo kako sam i obećao šaljem slike a ujedno i hvala članu Tečaub na sugestiji za nastavke...uskoro šaljem slike i sa montiranim koferom koji očekujem u narednoj nedelji! Slobodno ga podigni do kraja nosaca dobice na izgledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miso p 7 Napisano Utorak u 14:30 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Peda Sniper 50 Prijavi odgovor kao problematičan korigovano.. pre 54 minuta, Tecaub je napisao: Slobodno ga podigni do kraja nosaca dobice na izgledu Promenio Utorak u 14:31 član miso p 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 14:34 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, miso p je napisao: korigovano.. Odlicno kako ti izgleda jesi zadovoljan.Jos da nabacis druge retrovizore, npr ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 25 Napisano Utorak u 15:29 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Tecaub je napisao: Odlicno kako ti izgleda jesi zadovoljan.Jos da nabacis druge retrovizore, npr ovakve Eeee ovi su bas lepi moze ime ili link do njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:32 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Eeee ovi su bas lepi moze ime ili link do njih? https://share.temu.com/FEu5XlypcKB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:33 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Tecaub je napisao: https://share.temu.com/FEu5XlypcKB Vidim da je cena povoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:35 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Vidim da je cena povoljna Ja sam uzeo ovakve https://share.temu.com/5TrTqhZ1nBB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 25 Napisano Utorak u 15:40 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Tecaub je napisao: Ja sam uzeo ovakve https://share.temu.com/5TrTqhZ1nBB Dobra je stvar sto nemamo svi isti ukus , ali cemo zato videti razne kombinacije na slikama meni su, recimo, ti previse spicasti vise mi se svidjaju ovi post pre, Ali vidim na slikama da lepo stoje Pedi sto je super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:45 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Sijamski_Mrmot je napisao: Dobra je stvar sto nemamo svi isti ukus , ali cemo zato videti razne kombinacije na slikama meni su, recimo, ti previse spicasti vise mi se svidjaju ovi post pre, Ali vidim na slikama da lepo stoje Pedi sto je super Mene jebe visina,nikako originalne nisam mogao da nastelujem da imam pregled.Vidacu sa ovim sta ce biti, samo sam ih namontirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 25 Napisano Utorak u 15:48 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Tecaub je napisao: Mene jebe visina,nikako originalne nisam mogao da nastelujem da imam pregled.Vidacu sa ovim sta ce biti, samo sam ih namontirao. Ja sam nizak ali svejedno na originalnim desni skoro nista, moram da mrdnem rame/lakat da bih video. + Sto se tresu iako sam ih dotezao... Za 1700din cu probati te svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:50 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sijamski_Mrmot je napisao: Ja sam nizak ali svejedno na originalnim desni skoro nista, moram da mrdnem rame/lakat da bih video. + Sto se tresu iako sam ih dotezao... Za 1700din cu probati te svakako Zar nema popust meni pokazuje da su 1100 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:51 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 35 Napisano Utorak u 15:52 U prolazu, 89 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Tecaub je napisao: Zar nema popust meni pokazuje da su 1100 din Upravo sada, Tecaub je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...