mitjaict 3 Napisano pre 6 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Znači samo se spoje siva i zelena žica na ovom dvopinskom konektoru? Jesi li probao kako ide sa blokadom?Moj je stigao sa blokadom. Skinuo sam taj patrljak (lici na kratkospojnik). Slikacu ti ga kad stignem. A sa blokadom ima limit u obrtajima. Po mom. Misljenju nekih 70%. U cetvrtoj ide 60 i tu ga ugusi blokada. Ne prima dalje gas. Sent from my 24117RN76E using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3857 Napisano pre 6 sati Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je stigao sa blokadom. Skinuo sam taj patrljak (lici na kratkospojnik). Slikacu ti ga kad stignem. A sa blokadom ima limit u obrtajima. Po mom. Misljenju nekih 70%. U cetvrtoj ide 60 i tu ga ugusi blokada. Ne prima dalje gas. Sent from my 24117RN76E using TapatalkTo ne prolazi tehnički na žute table. Šta ćemo kad dođe to na red?Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12158 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2883 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kinta onom na tehnickom ili A kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubans 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili uzeti neki programabilni cdi i ograničiti obrtaje na 4000. Dragan Kovač je pričao o tome za apn1s ali isti je princip i za Pedu. https://youtu.be/E482tX38sHI?si=gv-fkqSgxCf5cxjc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Nije kod pede je sa 7 pin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je kod pede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubans 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodno je što je kod Pede cdi ispod one veće plastike sa leve strane, pa je teže prići i drugačiji je nego kod apn1s, ali ima na temu gomila različitih cdi-ja. Sigurno ima i za pedu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ima na aliexpresu sa 7 pin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubans 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Tecaub je napisao: Ima na aliexpresu sa 7 pin E baš to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ma kod mene se pojavio problem sam o izgubi svetla.kad mrdam levo desno onda se vrate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljubans 3 Napisano pre 3 sati U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Tecaub je napisao: Ma kod mene se pojavio problem sam o izgubi svetla.kad mrdam levo desno onda se vrate Negde je problem sa kontaktom. Kreni od sijalice pa dalje proveravaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 3 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu da skinem plastiku da vidim gde je problem.za danas dosta promenio sam mu prednji zupcanik , stavio od 15 zuba.A sad odmaranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 3 Napisano pre 2 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Tecaub said: Sutra cu da skinem plastiku da vidim gde je problem.za danas dosta promenio sam mu prednji zupcanik , stavio od 15 zuba.A sad odmaranje To i ja planiram. Sta si dobio na brzini? Je l mnogo izgubi snage? Moze link zupcanika? Fabricki je bese 14? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tecaub 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Ub Motocikl: Peda sniper Prijavi odgovor kao problematičan 14 fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3857 Napisano pre 1 sat Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kinta onom na tehnickom ili A kategorija.Ja sam moped kupio ćale moj da vozi pre svega, on sigurno neće polagati za A u 69 godina :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor_mladjen 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre mesec dana stavio 16T napred (morao sam dodati jedan link na lanac).. Voznja po Beogradu preko mosta na Adi 91kmh po gps-u sa telefona (sa 14T sam dobijao max 82kmh na istom mestu).. Malo jeste izgubio na startnosti ali osetno manje vibracije ima i brzine su mu se taman dovoljno produzile da moze u prvoj da prodje raskrsnicu bez urlanja za drugom brzinom, i isto tako u gradskoj voznji sto se ranije moralo saltati treca cetvrta sad moze lagano da se vozi u trecoj a cetvrta brzina za preko 65kmh i manje prometne ulice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12158 Napisano pre 50 minuta Ne silazi, 2883 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ja to ,ko je za koga kupio i sa kojom dozvolom vozi,ali... Postoji mogucnos da jednog dana se sete i kontrolisu max brzinu i snagu.Mozda i kubikazu. Ranije su klinci terali kitovane Gilere na zutu tablicu.Kubikaza i brzi na su bile duplo vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...