JevtaNS 1957 Napisano pre 15 sati Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme za zamenu pločica. Prilikom skidanja konstatujem da su prethodni majstori na jednim kleštima po starom srpskom običaju umesto r osigurača stavili parče žice.Znam ja da to radi ali bih voleo da imam to kako je japanac smislio. Ali ne lezi vraže gde god sam gledao ima samo veliki neki osigurači ,a na žalost moj ispravan nisam ni izmerio. Molim ako neko zna gde ima da se nabavi ,ili samo da izmeri da bar znam dimenzije. Slika je zarad ilustracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24927 Napisano pre 15 sati Integrisan, 10334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par, original za suzuki (gsx650f)... Ako ti se isplati da placas postarinu saljem! (Meni nista duzan nisi). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24927 Napisano pre 54 minuta Integrisan, 10334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Jevto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...