zero_187mc 11 Napisano juče u 10:52 U prolazu, 10 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Shadow 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Situacija je sledeca, fabricki korman na mojoj Hondi Shadow 600 (2002) bi hteo da zamenim nekom custom varijantom. Zanima me da li je opcija pravljenja istog od prohromske cevi, obirom da u okruzenju imam par dobrih zavarivaca ili ne? Pozeljno je ako je neko nesto radio slicno na svom motoru da podeli ovde, iskustvo i slike. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 266 Napisano juče u 11:37 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, zero_187mc je napisao: Zanima me da li je opcija pravljenja istog od prohromske cevi, obirom da u okruzenju imam par dobrih zavarivaca ili ne? Mislim da je takvu samogradnju gotovo nemoguce registrirati, jer proizvodjac volana mora dobiti e-broj da bi ga na tehnickom upisali u knjizicu. Mozes staviti volan od renomiranog proizvodjaca (npr Fehling ima dosta homologoranih volana koje mozes stavit) koji ima obavezno e-broj odnosno tzv TUV (na njemacki) - popratnu dokumentaciju gdje pise i e-broj kojeg tehnicar upisuje na tehnickom u knjizicu vozila. Ne znam kako je u Sr, ali u HR sam se prvo javio mailom u cvh da provjerim jel sve postavljeno kako treba (posaljes slike montiranog volana, da se vide sajle da nisu kratke i prihvat da je ok). Nakon sto sam dobio zeleno svjetlo od centrale, otisao sam na tehnicki i kako tehnicar najcesce nema pojma o zakonima pozoves se na email od centrale i ne bi trebao imat problema. Samo je bitno da volan ima e-broj, ne mora bit za Hondu Shadow. Smjernice sa cvh : https://www.cvh.hr/media/3753/cvh-i-up-002800_ugradnja_zamjenskog_upravljaca.pdf Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano pre 22 sati motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve zavisi kakve su ti zelje. Ako napravis neku apstrakciju verovatno neces proci tehnicki,a ako je u nekim regularnim okvirima nece te niko nista pitati. Ono tipa "T" upravljac normalne visine niko nece obracati paznju. A ono upravljac od karika lanca zaboravi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...