kokolesasko 0 Napisano pre 22 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim zaljubljenicima u dvotockase,trotockase......Nameravam da kupim nesto od ova dva modela pa me interesuje,da li ih je neko vozio i kakva su iskustva,u pitanju su:Honda Shadow 750 ili Suzuki Marauder VZ 800.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 475 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 625 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imao black widow 750, drugar imao maraudera pa sam vozio oboje, shadowka dosta dosta lepsa uzivo, marauder mi u fabrickoj varijanti deluje nekako kinezasto nisam fan USD viljuške i aluminijumskih točkova kod ovog tipa motora, ima za nijansu više snage i prgaviji je, potrošnja je malo veća u odnosu na shadowku. Shadow ima dosta bolje rešen karburator, marauder ima neke dodatne poluge sajle itd tu je malo teži za održavanje. Sedište udobnije kod shadowke, šire je. Za vikend vožnju po dobrim putevima su uživanje, za kojekakve okolne vukojebine i sporedne loše održavane puteve katastrofa. Mana ovih motora je prtljag, ako imaš tendencije dužih putovanja, srednja su klasa pa im neke velike bisage i ne stoje, topcase i da ne pominjem. Sve u svemu doživljaj vožnje 10/10, praktičnost barem za naše puteve i ne baš Vratio bih se opet na ovaj tip motora ali bih i zadržao putni uz to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...