NIKOLA 1 1025 Napisano Jul 14 MK Obrenovac, 589 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lično ne znam domaćine ali sam sa raznih strana čuo pohvale za ovaj moto susret . Kao najveću prednost sem skupa sem što je u Bosni gde je lepo za vožnju i jeftino gorivovidim i u lokaciji na kojoj se održava : Rajska plaza na obali Drine sa mnogo lepe prirodne hladovine , prelepom mestu za kupanje, kampovanje i rostiljanje...... Tako da Bože zdravlja gledamo se i družimo ! Ko me vidi slobodno nek priđe da se upoznamo i popijemo pivo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 14 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја ћу да свратим на пиво, па настављам даље за Тутин и Голију Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6461 Napisano Jul 15 (promenjeno) Pana, 642 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, NIKOLA 1 je napisao: Lično ne znam domaćine ali sam sa raznih strana čuo pohvale za ovaj moto susret . predivna priroda , dobri domaćini , skup za primer Promenio Jul 15 član Jašim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 15 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Можда најбоље мјесто за одржавање мото сусрета Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...