Janjke 42 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gde se nalazi bombina na FZR 600 93god.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 12, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran, al cini mi se da kad skines rezervoar, ispred filtera za vazduh imas jednu plastiku, odvrnes srafcice, skines je , i tu su ti bobine. Samo preko te plastike idu neki kablovi, pa pazi da nesto ne zeznes sa njima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Tako je isto kod FZR1000 95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Taman pomislik prvi cu da ti pomognem kad ono ima ibrzih od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi u pravu ste....nego sam se ipak dok sam cekao odgovor odlucio da prekinem alnaser...i to cu i uraditi... Ali hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 5, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to obezbedjujes motor od kradje ? Ne znam koliko ti znaci da prekines alnaser, upalice ga na gurku. Imam taj isti motor, pa sam razmisljao o prekidacu za bombinu. Videcu, neki vikend da odradim to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...