Jump to content

Moto Zajednica

roba iz Trsta ili preko

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: Honda nc700x

Ćao kolege,

Pre 2 meseca vozio turu Slovenija, Italija, Hrvatska, Bosna. I svratimo u Trstu u Moto charlie, svidi mi se jedna jakna koju mi je tada bilo puno da platim a i bio sam natrpan do guse ne bih imao gde da je stavim. Međutim onda vidim da je konkretno ta jakna kod nas skuplja cca 50-100eur a i nema veličina. U pitanju je ova:

WWW.MOTOCHARLIE.IT

Giacca da moto confortevole ed ergonomica, ottimale per i climi più caldi grazie al tessuto mesh. Dotata di protettori Pro-Armor e predisposizione all'inserimento di protezioni toraciche.

Sa tim u vezi da li znate nekog ko donosi robu iz Italije ili slično i ko bi mogao da donese ili neko od kolega planira da prolazi i ide u skorije vreme?

Hvalaaaa

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2097 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Eee jbg, kasnis 5,6 dana. Bio tamo, kupovao kišno odelo. Mogu eventualno da zamolim drugara koji živi 20,30km od Trsta da pokupi i pošalje ili donese.. Zavisno koliko je hitno..

• Sviđa mi se 1

Hvala ti na brzom odgovoru, a i ja se premisljao mislio da ću ići opet put Trsta u julu, ali nažalost neću :(.

Pa, kad će on dolaziti, kako to ide sa slanjem? 

Pa obzirom da je leto i da trenutno traje popust tamo i jakna je 180eur to mi je prihvatljivo, tj cena koju sam i ja tamo dobijao. Plus 5% je meni na kasi neki naš momak koji živi tamo već 20god ponudio, ali ja slepac previše se premišljao - bio opterećen jer mi je kofer i torba bilo prepuno.

Hvala ti još jednom

• Svrati ponekad, 251 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Ovaj Moto Čarli ne isporučuje u Srbiju? Imaju Bosnu, Hrvate, Mađare, sve osim nas

Pre 3 sati, Dzoni1991 je napisao:

Hvala ti na brzom odgovoru, a i ja se premisljao mislio da ću ići opet put Trsta u julu, ali nažalost neću :(.

Pa, kad će on dolaziti, kako to ide sa slanjem? 

Pa obzirom da je leto i da trenutno traje popust tamo i jakna je 180eur to mi je prihvatljivo, tj cena koju sam i ja tamo dobijao. Plus 5% je meni na kasi neki naš momak koji živi tamo već 20god ponudio, ali ja slepac previše se premišljao - bio opterećen jer mi je kofer i torba bilo prepuno.

Hvala ti još jednom

Pisao sam mu, vikend je pa radi punom parom (kuvar), tako da čim dodje k sebi (verovatno utorak 😂 ) , javljam ti..

• Hvala 1

1 hour ago, markommarko said:

Ovaj Moto Čarli ne isporučuje u Srbiju? Imaju Bosnu, Hrvate, Mađare, sve osim nas

ja koliko znam ne isporucuju ovde. inace ko nije bio, super prodavnica, raznih stvari ima ako se naleti na outlet cene moze znacajno jeftinije da se prodje

• Sviđa mi se 1

I obavezno čim se uđe i vidi jedan mali lik, tamnijeg tena ( nije crnja), lupiti su šamar preventivno..

• Haha 3

Je li ti nesto odgvorio mozda @ProMaster?

Ima li neko jos od kolega ko zna nekoga, ima prijatelja koji ce ici na tu stranu ili znate ko inace to dovozi u odredjenim turama?

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 969 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

Kupi online i posalji na moju adresu, ja ti posaljem busom za Srb, ako ti odgovara tako. Vozac busa uzme 10 eura a mozda ne uzme nista jer cesto saljem po njemu pakete pa moze i gratis jednom da uradi. Bus staje u Pancevu subotom oko 5 ujutru.

• Sviđa mi se 3

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja