borismarko 0 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, drago mi je da sam ovde. Ja sam Boris Miric iz Vrsca i vozim Hondu CBR 600 F2 i Yamahu FZ 6 S Fazer. 88. sam godiste i obooozaaavaam motocikle i sve sto je vezano za njih (fanatik R modela) ...... BorisMotoMiric - ValentinoRossiReplika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Borise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_RaShA_ 56 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, drago mi je da sam ovde. Ja sam Boris Miric iz Vrsca i vozim Hondu CBR 600 F2 i Yamahu FZ 6 S Fazer. 88. sam godiste i obooozaaavaam motocikle i sve sto je vezano za njih (fanatik R modela) ...... BorisMotoMiric - ValentinoRossiReplika PozZz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Honda je ipak Honda.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 12, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav borise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...