Kawasaki ZX6R 0 Napisano Jul 4 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx6r 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je neko povezivao Joškin regler covek koji pravi reglere na zx6r 2005 i kako jer mi je u pravi stigo regler ,a on kaze da je jako komplikovano povezati ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3259 Napisano Jul 4 8-bit, 1969 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da su 3 žute faze, crvena plus, zelena minus. Dalje, dve sa okastim papučicama crvena plus i plava minus - merenje napona akumulatora. Treba da si dobio papir sa šemom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki ZX6R 0 Napisano Jul 5 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx6r 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, mradomir je napisao: Ja bih rekao da su 3 žute faze, crvena plus, zelena minus. Dalje, dve sa okastim papučicama crvena plus i plava minus - merenje napona akumulatora. Treba da si dobio papir sa šemom. Dobio sam semu na kojoj nije objasnjeno nista sto je vezano za moj motor , ovo je sema mog motora, kada pitam da mi da josku da objasni kako kaze ne moze da objasni ali zna kako se povezuje , i samo forsira vratite ako ne znate kako pa sta da vratim mesec ipo dana mi stoji motor ne mogu da mu sredim struju i kad mi konacno dodhe deo nema ko da mi objasni … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1929 Napisano Jul 5 Drug član, 688 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Neće da ti objašnjava jer je velika šansa da ćeš zajebati nešto. To je posao za auto električara. Imaš ovde na forumu neke prilično poznate ljude po tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawasaki ZX6R 0 Napisano Jul 5 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx6r 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, maza1 je napisao: Neće da ti objašnjava jer je velika šansa da ćeš zajebati nešto. To je posao za auto električara. Imaš ovde na forumu neke prilično poznate ljude po tome. Ako ima neko broj nekog iz Beograda neka posalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9244 Napisano Jul 5 nekrunisani kralj moto cigana, 3257 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, deda Rajko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3259 Napisano Jul 5 8-bit, 1969 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...