Rider000 1848 Napisano Subota u 11:13 Drug član, 1228 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Video sam od nekog vozaca u NS, da pipka prednju kocnicu dok stoji na semaforu pa sam i ja to poceo da primenjujem. Dok stojim prvi na semaforu i primetim auto u retrovizoru, pipkam kocnicu toliko samo da aktiviram štop i privucem mu paznju. Suzuki ima baš dobro i vidljivo štop svetlo, kad bih nakalemio strob bilo bi jos bolje, al me mrzi da kasapim po motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4644 Napisano Subota u 11:20 Drug član, 2434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo radim od prvog dana, bilo koju pipam dok se neko ne zaustavi iza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...