Goran1977 4 Napisano Jul 2 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Prvo da se predstavim. Moje ime je Goran iz N.Sada sam i skoro sam polozio za motor u svojim blizu 50tim godinama. Posedujem Honda Deauville 650 iz 2004 godine. Potrebni su mi neki saveti za pocetak. Na motoru su gume Michelin koje imaju dobru saru medjutim jako su matore a kao pocetnik ne bih hteo da rizikujem sa tim. Gde kupiti nove gume a da su povoljni sa cenama? Takodje krpim se polako sa opremom ( kako to uvek biva treba se uklopiti u budzet ), imam novu kacigu fullface, nabavio sam jaknu i pantalone ( doduse nepodnosljivo po ovoj vrucini ) i ima neke moto cizme...Sta je savet od opreme u ovim vrucim danima? Unapred hvala svima na savetima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 66 Napisano Jul 2 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za gume i gde ih kupiti u Srbiji - Generalno - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Gde je kod nas moguće kupiti nove gume za motor, a da nije u pitanju internet prodaja i kako znati da li su gume pravilno skladištene? Deformacije često mogu biti minimalne, pa ih je golim okom nemoguće uočiti i osete se tek u vožnji, a s obzirom na odnos prema kupcu u Srbiji generalno, već mogu ... Evo linka jedne teme vezano za to gde kupiti gume. A preko leta na semaforu moraš da se kuvaš ako nosiš opremu. Pantalone nosim kožne, bolje mi je u njima nego u mesh pantalonama koje su duboke i imaju tregere. Ako je pretoplo, neka letnja žega, onda na motor sedam samo za neke kratke relacije, to idem bez jakne, nije pametno ali jbg. Inače ovako na putu kad imam i jaknu povremeno je malo raskopčam da se bolje proluftiram. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1977 4 Napisano Četvrtak u 05:33 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama. Polako ali sigurno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 63 Napisano Četvrtak u 06:56 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао. Имам свашта да ти напишем, пошто ето '76 а исто почетник као и ти. Ај сетићу се ваљда да напишем касније када будем имао више времена. Срећно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...