Jump to content

Moto Zajednica

Novi BMW

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

Postovani,

evo malo informacija o novim modelima i jednom koncept motoru, nadam se da je to zanimljivo.

https://sites.google.com/site/bmwmotoklubsrbija/Home/dogadhaji-5

Pozdrav,

BMW Moto Klub Srbija

Bulevar Arsenija Čarnojevica 90, lokal 14,

Blok 29, 11070 Beograd

Mobilni: +381 (0) 64 824 32 14

T/F: +381 (0) 11 31 320 01

e-mail: bmw.srbija@gmail.com

office@bmw-motoklub.com

Url : www.bmw-motoklub.com

Url:https://sites.google.com/site/bmwmotoklubsrbija/

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Jos uvek nemam BMW, ali bice valjda jednog dana. Moj prvi "veliki" motor je bio BMW.

Interesuje me kakve beneficije dobijaju clanovi kluba BMW Srbija, vidim da je site jos uvek jednim delom "under cinstruction" pa ako mozes da napises neke detalje.

Hvala unapred,

• U prolazu, 10 postova

Jos uvek nemam BMW, ali bice valjda jednog dana. Moj prvi "veliki" motor je bio BMW.

Interesuje me kakve beneficije dobijaju clanovi kluba BMW Srbija, vidim da je site jos uvek jednim delom "under cinstruction" pa ako mozes da napises neke detalje.

Hvala unapred,

Postovani,

BMW Moto Klub Srbija je prilicno nov u Srbiji. Trudimo se da bi sa partnerima pokusali da postignemo bolje uslove za nase clanove. Kod nas je

to malo duzi posao, znat i sami kako je. Dogovaramo se da bi za clanove bili jeftiniji servisi, Bridgestone gume, .... Za sada smo uspesniju u inostranstvu.

Nas klub je priznat i u sastavu Evropskog BMW Kluba, a to znaci da takvi uslovi vaze vec sada za sve clanove po evropi. Na sajtu BMW Kluba Evropa

je spisak partnera koji nude razlicite popuste. http://www.bmw-club-europa.org/english/partners/index.lasso . Nadam se da ce i nama uskoro uspeti

da se dogovorimo za slicno.

Srdacan pozdrav

• U prolazu, 10 postova

Ja sam im se prijavio pre sest meseci da bih bio clan preko e-mail, ali od tada ni traga ni glasa.

Postovani,

BMW Moto Klub Srbija je poceo sa radom prosle godine. Posle duzeg vremena nam je konacno uspelo. U svom tom poslu je

moguce da smo vase podatke zaturili. Ali kao sto vidite krenuli smo da sredjujemo stvati. Na BJBikers forumu su objavljene sve

kontaktne informacije, imamo cak i dva sajta. Tako da nam se nace vise desavati da gubimo podatke.

Pozivam vas da se ponovo prijavite,

Srdacan pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja