Vjeko 185 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ako neko ima dobar ispravan delorto karburator za APN 6 alpino, noviji model. Kupio sam ga, pa se malo oko njega bakćem. Neće da prima gas, našao sam neki sitan deo u njemu polomnjen. Drugar mi je dao njegov karburator, i radi normalno sa njim. Dakle, do njega je. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku karburatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan PHVA ili SHA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 185 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Pukao je u njemu taj jedan mali deo, kao neka lula. Uopšte ne znam čemu služi. Ali, kako god, ne radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8003 Napisano Jul 1 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to puklo vec stoji sa usisa, samo uklopis, znaci nije u tome problem.Odvrni sito tu gdje dolazi crijevo pa ocisti, mozda je do njegaПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Moze i bez toga da radi, ako ne budes mogao da napravis taj karburator zvrci me da ti objasnim sta da uradis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 185 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f, Tomos APN 6, Tomos A35 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Bigor said: Nije to puklo vec stoji sa usisa, samo uklopis, znaci nije u tome problem. Odvrni sito tu gdje dolazi crijevo pa ocisti, mozda je do njega Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Ne uspevam da nađem gde taj deo stoji. I nisam siguran da je do njega, Ali kad mu dam gas, samo se davi, kao da mu je puno vazduha. Spustim saug, on povuče puno goriva i na par sekundi primi gas kao da je sve normalno. Čim opet uđe puno vazduha, samo se guši. Zanimljivo je da je u leru stabilan i lepo radi. Čisto je sito. Nije do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8003 Napisano Jul 1 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ti i rekoh da ocistis membranu na dovodu. Rasturi ga, skini glavnu diznu produvaj je, nije on toliko komplikovan a imas i sto videa na YT.Mislim ko ti garantuje da neki polovan koji kupis mora biti bolji od tvog.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vjeko je napisao: Ne uspevam da nađem gde taj deo stoji. I nisam siguran da je do njega, Ali kad mu dam gas, samo se davi, kao da mu je puno vazduha. Spustim saug, on povuče puno goriva i na par sekundi primi gas kao da je sve normalno. Čim opet uđe puno vazduha, samo se guši. Zanimljivo je da je u leru stabilan i lepo radi. Čisto je sito. Nije do njega. E bas je u tome problem, zapusen ti je jedan kanal. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...