Jump to content

Moto Zajednica

Truimph Tiger. Konacan izgled. Slike

Recommended Posts

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Ni meni se ne dopada!!! :?

Neshto mi je "kratjan"! Ni predhodni nisam video uzzivo, ali sam stekao utisak da je u pitanju Maxi Enduro, sa svim atributima.. :)

A OVO?! :shock:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Uf, braco motor izgleda nadrndano, ali stvarno mi nesto bas i nije Tiger kao sto je bio Tiger. Setite se samo malo starijih tigera koji se vidjaju na fotkama iz afrike. A di bi sa ovim van asfalta skrenuo?

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Ovo, najvise od svega po koncepciji, podsjeca na TDM 900. Sto i nije tako lose (po meni), ali je problem (za neke) sto je namijenjeno iskljucivo za cestu - pogledajte tockove. Meni se svidja sto polako na visoke maxi enduro-touring motore stavljaju cestovne tockove sa sirim gumama, USD viljuske itd. Dakle, performanse tih motora postaju sada ozbiljnije i zanimljive. Mozda bih sada i nasao nesto interesantno za sebe u tom svijetu motora. Dakle: TDM900, Kawasaky Versys i Triumph Tiger - go for it! :kul:

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR
Sta je ovo?! FZ6??

Gde ovde sedi suvozac?!?

dje i kod mene - 50% na sic 50% simulira da ima sic :lol:

fin motoric, samo me vise na neki pokusaj supermoto podsjeca nego na neki dobar neunistivi enduro

• Drug član, 4531 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори
Nije problem u izgledu nego u tome sto je to bio maxi enduro (kao Strom' date=' BMW1200GS, Varadero...) a sada je to neki nabildovani Suzuku GSR[/quote']]

djuro kad san pita Triumpha sta je ovo :?: .Odgovor sledi "Speed Triple na streroidima".........misli ja da je sasvin OK

• Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Je*i ga djuro makar nije ruzan ki Strom

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ni meni nije ruzan, al mu ne prilici ime Tiger nikako... Bolje da su izbacili novi model, a nastavili da prave starog Tajgera... :?

• Rashodovani bajker, 1731 postova

A mozda naprave dve verzije , jednu vise orijentisanu ka drumskoj voznji i drugu sa vise enduro karakteristika , nesto pout nove Aprilie Pegaso -Strada i Trail ? Mada me trend u "maxi-enduro" klasi sve vise podseca na SUV automobile koji samo lice na terence...

• In memoriam, 884 postova

U estetskom smislu ocigledan pomak ka Stromolikim linijama ;)

Salu na stranu, meni se dopada, mada mi se prethodni dopadao vise. Smatram da je evolucija bolja nego revolucija, zato sto su manje sanse da se pogresi ili napravi potpuno promaseni model.

Anyway, mislim da nije problem ocigledna orijentacija ka asfaltnim putevima - svaki motor moze da ide preko 90% puteva i "puteva", pitajte YOmana kako je forsirao krivina na prevoju Transfagarasan nizbrdo gde asfalta ima samo u miksu sa rupama, kraterima, soderom, barama vode i trulim liscem... pa opet je islo kako treba

Dakle mislim da je situacija sa ovim novim Tigerom ista kao i kada se pojavi svaki drugi model radikalno promenjenog dizajna i (donekle) promenjene koncepcije - kroz neko vreme naviknucemo se ... jel tako Djuro :)

• Zainteresovan, 528 postova

Sta znam meni je motor lep samo sto mu je izduv ko od fapa to mu je jedina estetska zamerka sa moje strane, mislim da je trebao izduv biti malo egzoticniji a ovako podseca na varjantu "sio mi ga djura"

Dobrar je' date=' na prvi pogled me ninasta ne potseca i zato mi se svidja:)

OD mene 10ka![/quote']

Kako ne Endurac.Prednji oklop me podseca na skakavca tj. skakavcevu glavu.Dosta proizvodjaca sta auta sta motora dobijaju ispiraciju od majke prirode

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Dok ne predjem sa nekim motorom 10.000km ne bih mogao da dam sud. Na slici izgleda lepo i skladno, i ne izgleda Japanski :) ali uvek me je nervirala polu koncepcija nit R, nit F, nit enduro... Èini mi se da ima jako dobar položaj za vozaèa i dobru aerodinamiku, ali je pitanje kako je na velikim nizbrdicama. Stepenasta sedišta ne volim, ali dobro drži dupe kad raspališ po gasu. Nema mesta za kofer i stvari pa podseæa na caffe racer i pravi je momaèki motor. Suvozaè - šta je to?!?

Sve u svemu, voleo bih da ga probam do mora i nazad :)

OFF- ps. Plašim se samo da nije kao sve novo sto je poceloo da se prozivodi u Aziji, a podrazumeva pad kvaliteta. Kad sam video uživo Kawu Z750, smejao sam se koliko ima plastike i kako je tanak pogonski lanac, a što nema pokazivaè temperature i to ne mogu da verujem...Da ne prièam o kretenskom položaju za vožnju gde rezervoar stalno pritiska muda, a volan nije ni R ni F, nego nesreæno rešenje najgore vrste. O prednjoj viljušci da ne govorim. Narodni motor 100%...

Što reèe Darvin, ko preživi prièaæe..

:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja