House 914 Napisano Jul 30 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Odradio Srđan sedište.... Koja razlika ljudi moji. Od tvrde daske je postalo tako fino i udobno da je ovo teško rečima opisati. Guzovi uživaju na njemu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Jul 30 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je cuti. Ja cu dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3071 Napisano Jul 30 Drug član, 983 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, House je napisao: Odradio Srđan sedište.... Koja razlika ljudi moji. Od tvrde daske je postalo tako fino i udobno da je ovo teško rečima opisati. Guzovi uživaju na njemu. https://www.youtube.com/watch?v=4HB-fPZ77aE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Jul 30 (promenjeno) Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 40km u cugu da testiram samo gel jastuce i definitivno pomaze. Malo sam korman spustio ka sebi, al bas minimalno. Nije bilo trnjenja. Nije to jos uvek nesto udobno ali je drasticno bolje dok se ne preradi sediste. Sada moram naci sundjere za rucice kormana. @N.F.S. Da li si ih ti stavljao na Versysa? Kod mene nema vibracija samo su mi letnje rukavice neadekvatne a i oslanjam se na ruke, mozda jos malo vise kako sam spustio korman pa me zna boleti spoljni deo sake. Verovatno i stiskam jako rucke plus oslanjanje tezine. Da li postoje nekakve sundjer navlake na rucke? Ne bih bas da skidam fabricke gumene a i lepse mi izgledaju od sundjera. Nisam jos pretrazivao Kineze da vidim sta oni nude i da li ima tako nesto. Promenio Jul 30 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Jul 30 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ovako? https://www.aliexpress.us/item/1005007092083411.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.66359jKo9jKoVa&algo_pvid=bad81be4-ccb6-4aac-8980-a7d422734e4c&algo_exp_id=bad81be4-ccb6-4aac-8980-a7d422734e4c-0&pdp_ext_f={"order"%3A"800"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!RSD!1334.22!506.94!!!85.86!32.62!%40211b80c217538967245544969ee2ba!12000039373758258!sea!SRB!0!ABX&curPageLogUid=IAf3wgESIZbz&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 167 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2025 at 2:37 PM, House said: Odradio Srđan sedište.... Koja razlika ljudi moji. Od tvrde daske je postalo tako fino i udobno da je ovo teško rečima opisati. Guzovi uživaju na njemu. Jel su se vratili sa odmora? Treba ja moje da nosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 914 Napisano Avgust 1 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Stiže Srđan za par dana sa odmora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Avgust 1 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, demo0007 said: Jel su se vratili sa odmora? Treba ja moje da nosim Nisu. Na odmoru su do 5. avgusta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7411 Napisano Avgust 6 Drug član, 2517 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nego društvo, da iskoristim temu. Jel se desilo nekom da mu sedište koje je bilo ok - postane u nekom trenutku neudobno ? Pričamo o novom motoru, novom sedištu, znači nije do deformacije ili starosti itd. Tipa kad sam se navikao na njega - imao sam par celodnevnih vožnji od po 400 - 500 km bez ikakvih većih problema. Naravno da se na kraju dana oseća zamor, ali to je i normalno rekao bih. Ali posle nekog vremena bez dužih vožnji - primetim da mi je postalo dosta neudobnije. Tipa posle sat - dva već onako solidno osećam nelagodu. Rekoh ajde odvikao sam se, malo da se uigra dupe posle pauze Ali nije, nekoliko vožnji kasnije opet ista priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Avgust 8 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao da sedim pod 90 stepeni, znaci Vstrom neki ravan polozaj, iako mi je totalno sabanski na ovom motoru tako sedeti. Instant olaksanje na butinama i preponama. Sledeci put cu probati voziti tako jedno 30km, ako upali to je to. Ne svidja mi se bas na ovom motoru, vise volim borbeni polozaj, narocito u krivinama ali ovakvo sedenje, i to sam se namerno pogrbio malo kao kada sedim u stolici ne ono da drzim ispravljena ledja kao kolac. Instant olaksanje. Svakako cu sledece sezone raditi sediste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 167 Napisano Avgust 14 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Srđana (Surčin) Top je ispalo, jeste mekano. Zadebljan malo taj prednji deo do rezervoara da ne klizim na njega. Prva vožnja od njega do Ralje, malo me "žulja" unutrasnji deo butine.. Al cenim da ce malo i sundjer da se prilagodi..ako ne, jesću više, kosti štrče. Sedište je top, i lepo izgleda Uradjeno za 7 dana. Preporuka za Srđana, sve po dogovoru i kako sam zamislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20411 Napisano Avgust 14 Integrisan, 6347 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene unutrasnji deo butine zulja na fabrickom npr. Ne ocekujem da bi sa uradjenim imao isti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 167 Napisano Avgust 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam seo sam osetio da je taj deo širi, pa mi je rekao da je to svakako dok su spuštene noge, a i kaze vozi malo oblikovace se sundjer..ako ne, lako cemo korigovati.. Tako da cu isprobati to na nekoj vožnji dužoj @Motorcyclist Kapiram da bi valjalo naglasiti da se tu onda suzi Promenio Avgust 14 član demo0007 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...