Jump to content

Moto Zajednica

LS2 Flip up

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova

Pozdrav planirao sam kupovinu ove LS2 FF901 ADVANT X SPECTRUM CRNO TITANIUM PLAVE flip up kacige.Ima li neko iskustva sa ovom kacigom,kakav je mehanizam na ovim kacigama generalno ?

ADVANT-PLAVA.jpg

Promenio član DraganBg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Imam ja već dva meseca. Poprilično kvalitetno uradjena, narocito unutrašnji deo. Udobna i praktična, naročito za grad. Ventilacija je sjajna, buka pri većoj brzini baš i ne. Koristim čepiće, pa i ne smeta. Uz nju ide i crni vizir, pinlok, torba i ranac. A da, mehanizam za sada funkcioniše dosta dobro. Međutim to tek treba da se pokaze u eksploataciji. c9de09cdb9565080ccf952c7c47ffbed.jpg

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova

Hvala na odgovoru, najviše me zanimao taj mehanizam kako se pokazao jer neko kaže da ume posle nekog vremena da se pokvari i da pravi probleme i savetuju full face kacigu da je bolja opcija, zato i pitam.

Pre 4 sati, Korto Malteze je napisao:

Imam ja već dva meseca. Poprilično kvalitetno uradjena, narocito unutrašnji deo. Udobna i praktična, naročito za grad. Ventilacija je sjajna, buka pri većoj brzini baš i ne. Koristim čepiće, pa i ne smeta. Uz nju ide i crni vizir, pinlok, torba i ranac. A da, mehanizam za sada funkcioniše dosta dobro. Međutim to tek treba da se pokaze u eksploataciji. c9de09cdb9565080ccf952c7c47ffbed.jpg

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Tracer 7 GT

Posedujem ovu kacigu od ove sezone.Već sam pisao da je malo losija ventilacija ,odnsono deblja je postava pa je malo toplija ali opet se tu dobija na udobnosti.
Do sada jedino negativno je da nije za duže vožnje preko 100km/h.

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

• U prolazu, 6 postova

Hvala na odgovoru pošto planiram i duža putovanja razlisliću i o drugim opcijama,takođe sam gledao LS2 Thunder full face,da li možda znaš nešto o toj kacigi ?

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Tracer 7 GT

Nisam je nosio tako da ne.Ja sam takođe hteo taj model ali na stanju nije bilo željen veličine i boje.

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X

Definitivno je osećaj drugačiji od osobe do osobe. Do sada sam sa njom presao oko 3000km, a samo prošlog vikenda sam prevezao preko 1000 km i bio zadovoljan udobnošću i ventilacijom. Kao što rekoh, kada ne stavim čepiće u uši, postaje neprijatno na brzinama preko 120 km/h. Ta buka, šuštanje — ne znam kako bih to tačno nazvao — ali me iritira. E sad, mehanizam radi super, ali tek sam uzeo kacigu pa ne znam kako ce da bude za dve godine. Dosta sam citao recenzije i nisam je uzeo napamet. Generalno je dosta visoko ocenjena i od korisnika i od ovih "strucnjaka" sto ih testiraju. Najbolje je da odes i da je probas, tad ce ti biti jasnije.

• Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja