Paf 450 Napisano Maj 31 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na izlazu iz Karlobaga, prema Senju, odmah sa lijeve strane otvorena je prva Moto-plaža u Hrvatskoj,zvana TATINJA,u stvari uvala,i to stvarno lijepo.UZ cestu sa lijeve strane ima veliki parking, gdje je moguće i šator postaviti,prenociti,ali to moze i dole, ima mjesta okolo sa svih strana,te se niz stepenice stize dole za 2 minute, a ako hocete,sa desne strane ima odvojak, pravi bez problema se spušta dole,a i vraća, dodje se do tunela i tu se parkira, može i kroz tunel, ali tamo je već sljunak,pa je malo zafrkano.,Ja sam bio malo u djiru,vrijeme prava Bonaca, motorista i posjete stvarno dosta i dosta stranih tablica., na samoj plazi sa desne strane ima 2-3 kučice koje nude piće,a može se i pojesti štagod,ali Ćevapi su mirisali po zraku najviše... Nešto sam poslikao mobitelom, pa evo prilažem. nikako mi ne ide ovaj jedan video,neznam zasto,il ja nesto faljivam... 20250530_201137.zip 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...