Jump to content

Moto Zajednica

CFMoto 800MT

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 356 postova
  • Motocikl: V-Strom 650

Hvala drugari.Probao sam motor na test voznji tako da sam znao sta da ocekujum.Veoma slicno mom malom stromu samo unapredjeno 20% snage i svega ostalog(kocnice,ogibljenje...) i naravno napucano svim i svacim od elektronike.Jos se ucim mnogo toga na njemu .Nemam pojma.Neophodan kurs za ekran i povezivanje sa telefonom.Opredelio sam se za full varijantu jer on ima grejace rucica i sedista a ja kupio motor u januaru :)

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2261 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Ne htedoh nista da pisem ovih dana da ne baksuziram:

Pre nedelju dana, mislim da je isto cetvrtak bio, lepo vreme, rekoh aj da pozavrsavam neke obaveze po gradu motorom i da se malo provozam.

Skinem ceradu sa motora, kad ono:IMG_2047.thumb.jpeg.e5d301b5f56b7b77337c367b659e32d6.jpeg

Usao vazduh pod ekran, ekran radi normalno, jedino sto ovo malo bode oci i pitanje da li ce se siriti dalje, imao sam zastitnu foliju preko ekrana, skidam odmah nju da vidim da li je ispod nje ali nije.

Vidjao sam ovaj problem po netu na prvim serijama touringa i sporta.

Zavrsio obaveze, seo i aj da zovem CF servis (guevaru u bg-u)

Javise se ljudi, “salji sliku i vin broj motora”

Posaljem, cujemo se opet, kazu “imamo dispej na stanju dodji u ponedeljak i resavamo, ustvari dodji u sredu posto je ponedeljak i utorak praznik ne radi se”

Odvezao im motor juce ujutru, malo popricali kazu ima vise vrsta tih displejeva, fizicki su isti ali se rzlikuju po regionima, godini proizvodnje i slicno….

Zezali se ceo dan, dva displeja probali ali nece da rade sa mojim motorom, javljaju da jos nisu zavrsili ali imaju jos displejeva u drugom magacinu, nije frka, neka ga motor nije mi hitno.

Jutros zovu, sve zavrseno, treci dispej se povezao sve radi, dodji po motor.

Sve pohvale za servis i brzu reakciju.

Recenica “dodji resavamo problem” mi je skinula kamen sa srca.

PS Sve odradjeno u garanciji, niti se i pominjala, jednostavno ljudi sredili, dodji po motor sedi vozi i uzivaj

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 9

• Drug član, 2261 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Postoji problem na nekim prvim serijama ali nije toliko cest, nasao sam na netu sve ukupno dva slucaja.

Displej ume da pukne i prilikom pada tj okretanja motora i slicno zato sto je visoko pozicioniran pa mozda i zato imaju na stanju.

U svakom slucaju obradovalo me je jako sto imaju na stanju.

To sto se desilo ne smeta za voznju motora, displej radi i vidi se normalno pa i da sam cekao da dodje novi iz fabrike nije problem.

• Ne silazi, 5220 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao:

Postoji problem na nekim prvim serijama ali nije toliko cest, nasao sam na netu sve ukupno dva slucaja.

Displej ume da pukne i prilikom pada tj okretanja motora i slicno zato sto je visoko pozicioniran pa mozda i zato imaju na stanju.

U svakom slucaju obradovalo me je jako sto imaju na stanju.

To sto se desilo ne smeta za voznju motora, displej radi i vidi se normalno pa i da sam cekao da dodje novi iz fabrike nije problem.

Proveden sam kroz ceo novi magacin sa rezervnim delovima u Vrčinu, da mi pokažu da imaju dosta potrošnih i manje potrošnih delova na stanju, što za motocikle, što za kvadove. Sad, šta  tačno imaju ne znam, ali se radio o ogromnom magacinu, fino sortiranom. Tako da bi trebalo da su sad solidno opremljeni, bar kada je reč o ovim modelima koji se dobro prodaju. 

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125
pre 9 minuta, Sharky - Alex je napisao:

@VOKS081 koliko se secam i ti si imao ovaj problem sa displejem, jel zamenjen?

Od Maja prosle godine prijavljen problem, u Decembru me zvali da je odobrena garancija, jos nije zavrsena zamjena niti me zovu, niti ja njih

• Zbunjen 1
  • Tužan 1

• BJB Maxi scooter club, 1712 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)
pre 38 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Ko pre devojci njemu displej :jee:

ko poslednji...njemu alimentacija. 😂

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja