Marko86nf 27 Napisano pre 10 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je do sad neko to postavljao, jer je volan maltene na idealanoj poziciji... koliko si visok? Ja sam 1.77m i juče sam sam seo na motor i sa 5 pauza po 20min sam prošao 1200km bez ikakavog umora i bola u rukama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dgambin 10 Napisano pre 10 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180 ali kad se dulje vozim (a moje dulje je jako kratko prema tebi jer me leđa malo zezaju) htio bi se uspraviti a kad se skroz uspravim onda mi ruke dođu do volana na knap. Pa razmišljam da bi mi dobro došlo približavanje volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 27 Napisano pre 10 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Da, da razumem... meni je taman za ta 3cm. Da ne moram biti savijen da bi dohvatio volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dgambin 10 Napisano pre 9 sati U prolazu, 17 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: CFMoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Ma da. Mislim da nije problem u visini nego bi bilo bolje da je malo blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7578 Napisano pre 8 sati Drug član, 2152 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ja one sto samo podizu 3cm, nekako mi skroz cudno bilo, ako se dobro secam desno crevo za prednju kocnicu je knap sa tim podizacem, bice kratko ako uzmes i gore i ka sebi. Podizace sam uzeo sa alija Skinuo sam ih brzo i poklonio a volan podigao malo u onim fabrickim drzacima (zarotirao na gore za par stepeni) i sad mi je idealno, visok sam 190cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 849 Napisano pre 5 sati MK SO Zandarmerije, 685 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Marko86nf said: Nisam video da je do sad neko to postavljao, jer je volan maltene na idealanoj poziciji... koliko si visok? Ja sam 1.77m i juče sam sam seo na motor i sa 5 pauza po 20min sam prošao 1200km bez ikakavog umora i bola u rukama. kako dohvatas tlo sa tom visinom i ja sam tu negde sa visinom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 27 Napisano pre 5 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Jedva samo vrhovima prstiju... bude nezgodno u početku, posle se navikneš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 849 Napisano pre 4 sati MK SO Zandarmerije, 685 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ne moze da se spusti pozadi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 27 Napisano pre 4 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Može, može ali meni se svidja ovako, a i preglednije je dok voziš. U početku jeste nezgodno, ali posle nekog vremena postanes siguran kao da si sa celim stopalima na zemlji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...