kivuz 161 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug je kupio Hondu Pantheon 2003, s tim sto nema prednji disk... e sad, on je zvao centar s i oni su mu rekli da nov disk kosta 16000 :o :o :o Jel zna neko gde je najbolje kupiti taj disk i kako se krecu cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 12, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan MOTO SIKI U SVILAJNCU IMA GA U OGLASIMA NA MOTOBERZI IMA CELU PANTEONKU UDARENU JA SAM KUPOVAO DELOVE OD NJEGA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Februar 12, 2009 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Siki je kralj. Ako nema verujem da zna gde moze da se nabavi 063221029 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Guevari oni imaju JT diskove i odlični su, a nisu ni nešto skupi za mog GPZa oko 90 eura po disku), a koliko sam video imaju neke diskove i u KDMu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...