hpg 8 Napisano Mart 1, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dobro, neki ljudi za stolom obaraju ruke, a neki... Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Na Belu nedelju, u Svilajncu se desise poklade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Na Belu nedelju, u Svilajncu se desise poklade... Treca mi se svidza. Zanimljiv sladoled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan ;D jedan akcioni portret ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 9, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki portret... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Hornet Malo sam se igrao, neces zameriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre-agresivno za moj ukus... Naravno da se ne ljutim, promenio si mi devojku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sve ovdje izdesavalo, dok me nije bilo. E imam jedno strucno pitanjce za profice, konkretno za Gremlina, vidim samo se prica o sljivovici, pa me zanima kako se kotira Hercegovacka Lozovaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba joj sve kada je hercegovacka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba joj sve kada je hercegovacka ;D Pitanje je namjenjeno profesionalcima, s toga bi molio da se AMATERI ne oglasavaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sve ovdje izdesavalo, dok me nije bilo. E imam jedno strucno pitanjce za profice, konkretno za Gremlina, vidim samo se prica o sljivovici, pa me zanima kako se kotira Hercegovacka Lozovaca? Lozovacha ako je prava domaca tretira se kao EXTRA pice (naravno zbig jachine u umerenijim kolicinama) nema veze geografsko poreklo - ipak je to sve isti vazduh, pogranicna zona izmedju 2 drzave...Ako je ispekao majstor onda je to ono pravo. Dzaba joj sve kada je hercegovacka ;D Pitanje je namjenjeno profesionalcima, s toga bi molio da se AMATERI ne oglasavaju. Auuuu...ovo je bio low strike...a mozemo da pravimo i uporedni test ako EvilZo donese neku njegovu... I naravno ne razdvajajte mi lozu od sira i prsuta... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...ovo je bio low strike...a mozemo da pravimo i uporedni test ako EvilZo donese neku njegovu... I naravno ne razdvajajte mi lozu od sira i prsuta... ;D ;D ;D ;D ;D Sam je trazio. ;D E sad mi je laknulo, moze i Lozovaca. ;)Ove godine smo sa sirom tanki, ali prsut dvije godine star sisao sa 1000 m nadmorske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 10, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...ovo je bio low strike...a mozemo da pravimo i uporedni test ako EvilZo donese neku njegovu... I naravno ne razdvajajte mi lozu od sira i prsuta... ;D ;D ;D ;D ;D Sam je trazio. ;D E sad mi je laknulo, moze i Lozovaca. ;)Ove godine smo sa sirom tanki, ali prsut dvije godine star sisao sa 1000 m nadmorske. Ne znaju Mixa svi shta valja ;D Samo da se ja i ove godine dokopam Mostara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 10, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neki ce Vas cekati , kao i uvjek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...ovo je bio low strike...a mozemo da pravimo i uporedni test ako EvilZo donese neku njegovu... I naravno ne razdvajajte mi lozu od sira i prsuta... ;D ;D ;D ;D ;D Sam je trazio. ;D E sad mi je laknulo, moze i Lozovaca. ;)Ove godine smo sa sirom tanki, ali prsut dvije godine star sisao sa 1000 m nadmorske. Moze, moze...nego jel EvilZo prihvata izazov za test lozovache ??? Pa da oformimo komisiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Normalno P.S. I kod nas ne moze da nestane prsuta i sira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je sajam motora bio izuzetna prilika za ovo vitesko nadmetanje, ali sad je kasno - pa onda neka druga prilika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mixa se ceka da dodje za Beograd grad, mi smo odje spremni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kalimako (La Mandragola by Niccolò Machiavelli)-Gradsko amatersko pozoriste Svilajnac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...