Nucleus 101 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gremlin nam vrlo lepo prica o zivotu... Mikka nas ostavlja bez teksta... BusMan je u ostroj konkurenciji... Sta ce nam Da Vinci? ;D ;D ;D :o :o Prijatelju, nemoj molimte da me vise pominjes u slicnom kontekstu pored ova dva amatera !! ;D ;D Oprosti druze i greske su mi amaterske ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 13, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 13, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koja... Bash su ruzne ;D ;D ;D Pogotovu onaj feget na 3 fotki ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 13, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo i od mene .. par nama manje i wishe poznatih likowa ;D Fotke su normalno .. sirowe i puni kadrowi .. Tako me ucio chika Mikka ;D i za kraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 13, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lazem .. radjeni su levelsi !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 13, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, dal' je Miki krivo sto je ucenik postao bolji od ucitelja. Od sad ti aparat u ruke a on neka nosi fenjere...Ove fotke izuvaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nadja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nadja Zdravo Nadja, ja sam Jovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Februar 13, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam Uroš, ovako meni na toboganu kosa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanS 17 Napisano Februar 14, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Han-Pijesak Prijavi odgovor kao problematičan Bojan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 14, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, dal' je Miki krivo sto je ucenik postao bolji od ucitelja. Od sad ti aparat u ruke a on neka nosi fenjere...Ove fotke izuvaju Dragi kolega, moze samo da mi bude drago sto sam uspeo da uticem i prenesem zanat na njega, a pogotovo sto znam da moze da "odere" vecinu fotografa !!! Samo da nije toliko lenj !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ooooo da ! bas mi je krivo ! Vec jedanest godina ga trpim !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane, dal' je Miki krivo sto je ucenik postao bolji od ucitelja. Od sad ti aparat u ruke a on neka nosi fenjere...Ove fotke izuvaju ;D ;D ;D ooo da ! bas mi je krivo ! Vec jedanest godina ga trpim !!! ;D ;D ;D A dok je bio u news-u - ja sam ga trpeo i budio svako jutro u podne da ide na snimanje, posebno tokom bombardovanja 1999..... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 14, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxa Ja bih voleo da imam ucitelje kao sto ste vi. A i ja imam taj problem sa ustajanjem i mislim da od mene nikad nece biti fotograf. Negde sam procitao da je tajna dobro fotografije ( prirode i pejzaza) u ranom ustajanju, a ja bas to nikad nisam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxa Ja bih voleo da imam ucitelje kao sto ste vi. A i ja imam taj problem sa ustajanjem i mislim da od mene nikad nece biti fotograf. Negde sam procitao da je tajna dobro fotografije ( prirode i pejzaza) u ranom ustajanju, a ja bas to nikad nisam uradio. A uz rano ustajanje ide i rakijica...jedna, za krvotok... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 14, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E moram videti nesto iduce sedmice da skoknem do BG-a da vas naucim nesto o rakiji a vi meni da prodate neku fotografsku tajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moram videti nesto iduce sedmice da skoknem do BG-a da vas naucim nesto o rakiji a vi meni da prodate neku fotografsku tajnu Sad idem kod Mikke, pa cemo da razmotrimo ponudu. U svakom slucaju se vidimo na picu, samo se najavi kad dolazish da se obavezno vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan mjauuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan mjauuu Dobar ti je Mjauuu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 15, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je zevao, nije mjaukao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je zevao, nije mjaukao! Mjauu je "umetnicka sloboda" u naslovu...jesi izvadio Micka ispod lampe ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo slikano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan mjauuu Dobar ti je Mjauuu... Hvala,hvala cika Gremline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShukS 1 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan i od mene.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malku sum se igrao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...