Master Z-ed 82 Napisano Petak u 19:06 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupuje motor do 4000 evra, ili da u zameni da Kawasaki vrednosti 1400 evra i da doplati još 4000e. Preferira turing motore, sport turing, adventure isl. Bitno da je udobno za dvoje. Može sa i bez kofera. Bez nejkeda, električnih sr.., hibrida isl. Nikakvi amerikanci, rusi isl. Mislim na uvoz a i proizvodnju. Ništa starije od 2010 godišta. I ništa preko 99.999km. Budžet nije rastegljiva kategorija tako da se držite cifre 4000e ili 4000+1400 evra. Motore sa ne realnim cenama nemojte slati, šta to znači fazer 1000 je pre 5 godina koštao 3800 do 4200 evra, danas maštaju od 5000 evra i čude se zašto ne mogu da prodaju motor. Nc 700 je koštao u jednom momentu 2012 godine 5900 evra danas traže 4800e. Itd... I nemojte mi pričati tužnu priču o tržištu, zadnjih 20 godina sam radio prodaju novih i polovnih vozila. I u svetu su se cene unormalile samo kod nas nisu. Dajte normalne ponude sa normalnim cenama. Ponude možete okačiti ovde ili poslati slike na viber 0643607742 Nemojte mi slati slike u pp. nisam ja kupac. Link od Kawasakija Kawasaki Er5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Er5, 1997. godište, Naked, vozilo prešlo 71000 km, Beograd. Cena 1.399 € - Motori... Hvala na pažnji!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 20 Napisano Petak u 20:18 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Baš teško za uklapanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 246 Napisano Petak u 21:36 Zainteresovan, 186 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nek da onda tih 4k za ucesce i kupi nov. Jer bi hteo svasta a da ne plati. A jbg svidelo ti se ili ne trziste je sa takvim cenama kakvim jeste i tu ne moze da se promeni. Kao sto ni on ne bi prodao jeftije motor tako nece i neko drugi. Ps, srecna potraznja i kupovina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 3 Napisano Petak u 21:52 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to đubrad sa naduvanim cenama... Čekamo nekoga da mu da na poklon, drugačije je baš bzvz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 3 Napisano Petak u 21:53 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Znam! Nije na poklon. Ali onoliko koliko on smatra da đunta vredi... Sve jasno... Meni je ova kawa prelepa, ali mi nije u tom budžetu. Promenio Petak u 21:59 član Z00M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 228 Napisano Petak u 22:22 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan *nerealnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19247 Napisano Petak u 22:28 Integrisan, 5862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da su realne cene ovaj bi maksimalno kostao 1000e. Puna kapa. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8036 Napisano Subota u 05:02 Drug član, 3299 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Master Z-ed said: Drugar kupuje motor do 4000 evra, ili da u zameni da Kawasaki vrednosti 1400 evra i da doplati još 4000e. Preferira turing motore, sport turing, adventure isl. Bitno da je udobno za dvoje. Može sa i bez kofera. Bez nejkeda, električnih sr.., hibrida isl. Nikakvi amerikanci, rusi isl. Mislim na uvoz a i proizvodnju. Ništa starije od 2010 godišta. I ništa preko 99.999km. Budžet nije rastegljiva kategorija tako da se držite cifre 4000e ili 4000+1400 evra. Motore sa ne realnim cenama nemojte slati, šta to znači fazer 1000 je pre 5 godina koštao 3800 do 4200 evra, danas maštaju od 5000 evra i čude se zašto ne mogu da prodaju motor. Nc 700 je koštao u jednom momentu 2012 godine 5900 evra danas traže 4800e. Itd... I nemojte mi pričati tužnu priču o tržištu, zadnjih 20 godina sam radio prodaju novih i polovnih vozila. I u svetu su se cene unormalile samo kod nas nisu. Dajte normalne ponude sa normalnim cenama. Ponude možete okačiti ovde ili poslati slike na viber 0643607742 Nemojte mi slati slike u pp. nisam ja kupac. Link od Kawasakija Kawasaki Er5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Er5, 1997. godište, Naked, vozilo prešlo 71000 km, Beograd. Cena 1.399 € - Motori... Hvala na pažnji!!!! E pa pošto si dotakao nerealnosti... 2011. Godine 4.oktrobra sam kupio Hondu CB500 PC32 1998, znači ista klasa, noviji godinu dana, cene su im tada u oglasima bile od 1400-1800e. Sad su im cene ako ne iste onda veće. 14 godina kasnije. Ali 1500e tada i sada su dupe i karanfil. Tako da porediti cene od pre korone i sada je nepotrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 3089 Napisano Subota u 05:59 Ne silazi, 5164 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupuje motor do 4000 evra, ili da u zameni da Kawasaki vrednosti 1400 evra i da doplati još 4000e. Preferira turing motore, sport turing, adventure isl. Bitno da je udobno za dvoje. Može sa i bez kofera. Bez nejkeda, električnih sr.., hibrida isl. Nikakvi amerikanci, rusi isl. Mislim na uvoz a i proizvodnju. Ništa starije od 2010 godišta. I ništa preko 99.999km. Budžet nije rastegljiva kategorija tako da se držite cifre 4000e ili 4000+1400 evra. Motore sa ne realnim cenama nemojte slati, šta to znači fazer 1000 je pre 5 godina koštao 3800 do 4200 evra, danas maštaju od 5000 evra i čude se zašto ne mogu da prodaju motor. Nc 700 je koštao u jednom momentu 2012 godine 5900 evra danas traže 4800e. Itd... I nemojte mi pričati tužnu priču o tržištu, zadnjih 20 godina sam radio prodaju novih i polovnih vozila. I u svetu su se cene unormalile samo kod nas nisu. Dajte normalne ponude sa normalnim cenama. Ponude možete okačiti ovde ili poslati slike na viber 0643607742 Nemojte mi slati slike u pp. nisam ja kupac. Link od Kawasakija Kawasaki Er5 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Er5, 1997. godište, Naked, vozilo prešlo 71000 km, Beograd. Cena 1.399 € - Motori... Hvala na pažnji!!!! ER - 5NSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:24 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, VRC 8x said: Baš teško za uklapanje Pa jeste sa ovakvim umišljenim cenama, ko je normalan i shvata šta je neka realna vrednost tom nije problem taj proda i kupi nešto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:25 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Vitez Koja said: Nek da onda tih 4k za ucesce i kupi nov. Jer bi hteo svasta a da ne plati. A jbg svidelo ti se ili ne trziste je sa takvim cenama kakvim jeste i tu ne moze da se promeni. Kao sto ni on ne bi prodao jeftije motor tako nece i neko drugi. Ps, srecna potraznja i kupovina I ja sam mu to predložio posebno što mogu da mu završim i bez učešća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:26 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Z00M said: Sve su to đubrad sa naduvanim cenama... Čekamo nekoga da mu da na poklon, drugačije je baš bzvz... Ne traži on poklon, on traži pošteno da plati realnu vrednost robe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:27 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Motorcyclist said: Da su realne cene ovaj bi maksimalno kostao 1000e. Puna kapa. Vrlo verovatno da je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:30 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: E pa pošto si dotakao nerealnosti... 2011. Godine 4.oktrobra sam kupio Hondu CB500 PC32 1998, znači ista klasa, noviji godinu dana, cene su im tada u oglasima bile od 1400-1800e. Sad su im cene ako ne iste onda veće. 14 godina kasnije. Ali 1500e tada i sada su dupe i karanfil. Tako da porediti cene od pre korone i sada je nepotrebno. Delimično tačno a delimično i nije. Cene su u koroni otišle gore za 50,60% pre 3 gosine su stabilizovane i padaju na dole i sad su na 30% više nego što su bile. Kao što kažeš vrednost novca više nije ista ali i zaj motor je sad 14 godina stariji, izraubovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 06:31 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Krokodilo said: ER - 6N Sent from my SM-G998B using Tapatalk Pošalji mu slike ali mislim da nećw nejked više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2618 Napisano Subota u 06:38 Andragog, 5173 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog drugara bili majstori na razgovor.Za sredjivanje kupatila u manjem stanu trazili su 6-7000 e. U pitanju je Vršac...nema svrhe više pominjati realno nerealno. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19247 Napisano Subota u 07:40 Integrisan, 5862 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, srbac said: Kod mog drugara bili majstori na razgovor.Za sredjivanje kupatila u manjem stanu trazili su 6-7000 e. U pitanju je Vršac...nema svrhe više pominjati realno nerealno. Zavisi od kvadrature, sta zeli itd... Ja racunam za svoje oko 3000e da treba sigurno, minimum. Gledam te radove da uradim pre penzije da onda nemam tih izdataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8036 Napisano Subota u 17:21 Drug član, 3299 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Master Z-ed said: Delimično tačno a delimično i nije. Cene su u koroni otišle gore za 50,60% pre 3 gosine su stabilizovane i padaju na dole i sad su na 30% više nego što su bile. Kao što kažeš vrednost novca više nije ista ali i zaj motor je sad 14 godina stariji, izraubovan Pa o tome ti i pričam, ovaj isti ER5 si pre 14 godina mogao da kupiš za 1200e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6566 Napisano Subota u 17:34 Enduraš, 6455 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, srbac said: Kod mog drugara bili majstori na razgovor.Za sredjivanje kupatila u manjem stanu trazili su 6-7000 e. U pitanju je Vršac...nema svrhe više pominjati realno nerealno. Mene prosle godine kupatilo kostalo 1500e, kompletno je sve poruseno staro ukljucujuci i betonsku plocu i skinut malter sa zidova. Betoniranje, malteracija, struja, voda, kanalizacija, sanitarija. S tim sto sam isao na klasiku, nista fensi i sto sam vodu, kanalizaciju i svo rusenje i izbacivanje šuta radio sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 18:42 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Pa o tome ti i pričam, ovaj isti ER5 si pre 14 godina mogao da kupiš za 1200e Može i sad samo moraš da ponudiš ako ne nudiš onda nema leba od tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 18:43 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, srbac said: Kod mog drugara bili majstori na razgovor.Za sredjivanje kupatila u manjem stanu trazili su 6-7000 e. U pitanju je Vršac...nema svrhe više pominjati realno nerealno. Pa vidi zavisi kakvo kupatilo hoće, ako hoće perverzije mora da plati, ja sam uvek za opciju bolje platiti ono što valja nego platiti ono što ne valja i ne ume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 82 Napisano Subota u 18:47 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen motor koji se manje više uklapa u traženi opis, skuplji je za 100e od željene cene. Godište 2011 Crossrunner Kawasaki je i dalje u prodaji koga i kao ikoga zanima. S obzirom da je relativno jeftin a u dobrom stanju, otići i on brzo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8036 Napisano Subota u 19:41 Drug član, 3299 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Master Z-ed said: Može i sad samo moraš da ponudiš ako ne nudiš onda nema leba od tebe .. Nema nikako. Nego si ti spomenuo "realne cene" pa sam prokomentarisao realnost er5.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1754 Napisano Nedelja u 05:04 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja Yamahu FJR1300. Oko 65.000 km predjenih. Prva generacija. Vlasnik, istekla reg, odjavljen. Sva tri fabriċka kofera, slajderi.... 3.800€ 062/410-444 Neša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 32 Napisano Nedelja u 05:42 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000, Honda Shadow Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/26436650/honda-vfr-800-v-tec-abs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...