Andrej_Hotstepper 8310 Napisano Jul 4 Drug član, 3386 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da ne kažemo cela Indonezija i Azija, Južna Amerika teraju skutere 150cc (najprodavanija klasa motora na svetu). To su radni konji tamo. Optimum svega. Za jeftine motore, za svaki dan, daleko bolja, jednostavnija priča. Nema vodeni krug, nema termostate, davače, ventilatore, pumpa vode, hladnjak... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11836 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je i mene vodilo kad sam birao skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simeun danas junački nosio mene i gospođu do Kazana u Đerdapskoj klisuri. Pređeno 305 km a potrošnja "čep čep" metodom 2.62 l na100 km. Vetar je bio baš jak ali je opet bilo prijatno zadovoljstvo provozati Simeuna uz Dunav.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11836 Napisano Jul 15 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je prva registracija za tu kubikazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polisa 4270din. Plus tablice,saobraćajna,nalepnica. Tehnički nema 2 godine jer je motocikl nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 285 Napisano Jul 15 (promenjeno) Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, cezarpa je napisao: Koliko ti je prva registracija za tu kubikazu? Sa nalepnicom i tablicama, bez tehničkog pregleda, 14-16K za do 250ccm Promenio Jul 15 član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano Jul 15 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Žena kaže da je bilo oko 12000 i nešto. Ja ne mogu da se setim tačne cifre...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11836 Napisano Jul 15 Ne silazi, 2714 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za 125ccm prva reg.nalepnica,saobracajna,tablica,agencija ,mislim 11200d. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 4 Napisano Jul 17 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ipak samo odlucio da ga kupim. Preuzeo sam ga pre par dana, jos nije registrovan cekam neki dokumenata. Uskoro krece voznja pa, nadam se da nisam pogresio. Prvi utisci su jako dobre. Uzeo sam white pearl boja jer mi se najvise dopala. Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano Utorak u 16:59 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simeun juče na ko zna kolikoj temperaturi bez problema provozao gospođu i mene 265km. Tek oko pola 11 smo krenuli. Znao sam da će biti pretoplo ali ranije od ovoga nisam mogao da se spremim. Izašao iz noćne,organizuj čuvanje psa za ceo dan i eto pola 11 dođe ubrzo.Tura je bila Kostolac-Požarevac-Rabrovo-Kučevo-Majdanpek-D.Milanovac-Golubac-Gradište-Požarevac-Kostolac. Veliku grešku sam napravio u Majdanpeku jer sam krenuo direktnim putem za D.Milanovac preko nekih brda gde je put očajan! Bolja i u buduće standardna ruta će mi biti iz Majdanpeka preko Rudne Glave,Klokočevca i Mosne. Vožnja,iako je bilo na asfaltu i preko 40 stepeni,protekla bez ijednog problema. Za ovih 169 kubika vazdušno hlađenje je ok da odradi posao.Potrošnja sa nas dvoje "čep" metodom 2,53l/100km. I dalje sam zadovoljan Simeunom!Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 4 Napisano juče u 09:30 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da chesto putujes na duzih relacija, nisi osetio potrebu za neki drugi vizir, veci od ovog fabrickog? Do nekih 60km/h nema problema ali posle toga pocinje da se oseca vetar. Ja sam poceo da vozim svog, sym, fenomenalan u svakom pogledu, zaista sam puno zadovoljan i od ono sto dobijas za te pare vredi svaki dinar, za sada nema nikakvih problema a ovih dana je preko 42 stepeni. Pazim da ne prelazi 6k rpm barem do nekih 500km jer tako preporucuju, ali snaga ima i se oseca vishe od dovoljno, za sada vozim samo po gradu. Ima dovoljno mesta ispod ali ipak fali mi neki kofer pa verovatno cu uzeti neki Givi monolock. Inace mislio sam na neki ovakav vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano juče u 09:54 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovakav vizir stavio odmah da ima da se kupi kod nas. Do 60km/h je podnošljivo ali preko toga bije dosta. Givi ili Kappa kofer završava posao.Ako može link od ovog vizira pa da vidim šya i kako...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 4 Napisano juče u 10:20 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nemam poima gde bi mogao da se kupi konkretno taj model, ja sam iz skoplje nema ni kod nas naravno. Ja sam poslao kao primer jer izgleda odlicno. Video sam ga na jedan italjanski web. Oznaka mu je valjda 3600-EX. Navodno fabricki vizir. Mozes da pokusas da ga nadjes pa ako uspes pisi... SKU- FA-3600-EX-0000 Promenio juče u 10:21 član Aleks1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano juče u 15:17 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ebayu sam našao oko 115eur košta iz Italije. Nikada nisam kupovao na ebayu i pojma nemam da li uopšte šalju u ovaj sumrak od Evrope...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5857 Napisano juče u 15:43 Ne silazi, 4389 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde, šalju u Srbiju, naručivao sam odatle. Ali biće poskupo (poštarina, carina, PDV). Windscreen FABBRI Exclusive SYM Jet 14 Evo 125 E5+ 2024-> - Windscreens - EasyParts.com - Order scooter parts, moped parts and accessories WWW.EASYPARTS.COM Windscreen of the «Exclusive line» premium screens with special finishes and materials. This... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 116 Napisano juče u 15:51 Svrati ponekad, 115 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do 130,140 eur bi uzeo. Preko toga,mislim da bi mi vetar postao prijatan Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5857 Napisano juče u 16:00 Ne silazi, 4389 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, izašlo bi tako nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5857 Napisano juče u 16:07 Ne silazi, 4389 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bacite pogled, ima na ovom sajtu i katalog SYM OEM opreme. Ima mislim i fabričkih povišenih vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...