Jump to content

Moto Zajednica

Moto Fest Banjaluka 2025

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 96 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650

Тешко ми је да нађем ману целом путовању, осим што се другар разболео и одлежао један дан (искористио сам да скокнем још мало на запад, до Гламоча, преко Мањаче, повратак преко фантастичне долине Врбаса). Време - таман; пут - савршен; екипа - одлична (иако се петка увече не сећам баш 100%, јбг... 🍻). Све у свему, једва чекам нови повод :)

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braveheart, 725 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650.

Svaka im čast na organizaciji, sve profi vreme posluzilo bas dosta motora je bilo, ali totalni kikis po mom misljenju je da nestane piće u 22h i da pritom od izbora ima samo bebeći carslberg, od toliko domaćih piva... totalni kiks po meni.

I dalje ne kapiram sta se desava po tim skupovima sto se tiče izbora pića, dođe ti 2k + bajkera plus posetilaca domaćih ti od izbora imas jedno malo pivo,  2 vrste vode i 3 razlicita soka. 

Promenio član Biker Boy
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Sve je tu Bane matematika i svako gleda svoj interes. Ko zna sta su za uzvrat dobili da prodaju samo to pivo i u toj količini? Možda 30% gratis na tu količinu? Malo li je? A malo je onih koji su gledali koje pivo piju, velikoj većini je bilo svejedno veruj mi.

Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka

• Podržavam 1

• Drug član, 625 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RT
Sve je tu Bane matematika i svako gleda svoj interes. Ko zna sta su za uzvrat dobili da prodaju samo to pivo i u toj količini? Možda 30% gratis na tu količinu? Malo li je? A malo je onih koji su gledali koje pivo piju, velikoj većini je bilo svejedno veruj mi.

Tako je, a ti gospodine izbaci neku fotku,piši putopis, nemoj da si škrt,podeli našu radost sa kolegama, dobru vožnju i druženje

Послато са 2201116SG помоћу Тапатока

• BJB Maxi Scooter Club, 1863 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Pa podelio sam Bajkara, evo gore iznad par postova a i u temi " Jadranska magistrala" ukratko.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT
On 4. 6. 2025. at 16:02, Pedja1971 je napisao:

Тешко ми је да нађем ману целом путовању, осим што се другар разболео и одлежао један дан (искористио сам да скокнем још мало на запад, до Гламоча, преко Мањаче, повратак преко фантастичне долине Врбаса). Време - таман; пут - савршен; екипа - одлична (иако се петка увече не сећам баш 100%, јбг... 🍻). Све у свему, једва чекам нови повод :)

Drugar ozdravio do petka veče 😄, pa do subote 4:00 bili ko rakete 🤣. Odličan provod i druženje, bili za stolom sa MK Kraljevi slobode iz svilajnca, tone piva, dobra i pozitivna ekipa, sveukupno jedan top događaj, ne kajem se što sam odustao od eurobike festa u češkoj, vredelo je . Ako bog da i dogodine. U međuvremenu sezona je počela 💪🏍️

• Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja