orlovi 598 Napisano Petak u 20:46 Stara Garda, 279 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Planiramo putovanje do Plitvičkih jezera. Imamo različite informacije o tome da se karta kupljena unapred mora iskoristiti u tačno naznačeno vreme, što nam nije logično , jer je tolerancija samo sat vremena, a put je dug i nije predvidivo zadrzavanje na granici. Da li neko ima informaciju gde je najbolje, najsigurnije i najbliže prespavati u blizini Plitvičkih jezera? Svaka informacija bi nam dobrodošla. Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2497 Napisano Petak u 20:59 Drug član, 875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možete da kupite kartu i na licu mesta, pogotovo van sezone kada nisu prevelike gužve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3131 Napisano Petak u 22:23 Drug član, 742 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prošli pored pre 3 godine kada smo se vraćali sa Dolomita, ali nismo svraćali. Ja iz nekog ličnog bunta, a drugar je bio već. Uglavnom on kada je bio kupio je karte najnormalnije na blagajni kada je došao i to je bilo njih 5. Što se tiče noćenja imaš svega, zavisi od afiniteta i budžeta, ceo taj kraj je posvećen turizmu, svako selo bukvalno. Bihać je na nekih 30km odatle, sigurno jeftiniji smeštaj i sve prateće u odnosu na HR. Ako hoćete mir ima par lepih rančeva tipa etno sela kada se krene ka Otočcu isto tipa par desetina km od Plitvica. Nažalost imena nisam pamtio, ali ima na netu sigurno. Što se bezbednosti tiče nema brige, ali opet volim da i kada sam u SRB na noćenju motor bude u dvorištu, ograđenom parkingu, garaži... Ne znam koliko dana imate, ali kada ste već blizu ja bih jedan izdvojio i za vožnju do Senja, pa uz more do Starigrada, najlepši moto deo Jadranke, uz naravno kupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 502 Napisano Subota u 04:16 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Javi cene smestaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2702 Napisano Subota u 07:13 Drug član, 873 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Stoji na sajtu: Želim park posjetiti danas, ali više ne mogu kupiti online ulaznicu, što mi je činiti? Putem LINKA možete pogledati trenutni broj* dostupnih ulaznica po satu i ulazu u park koje je moguće kupiti na službenim ulazima Parka (Ulaz 1, Ulaz 2 i pomoćni ulaz Flora). * Napomena: broj se mijenja kako se ulaznice prodaju te njihova dostupnost ovisi o broju posjetitelja koji na ulazu čekaju kupnju na licu mjesta. Ovakav sistem ulaznica je urađen zbog vozića koji voze ljude na početak obilaska, a i do pred koronu gužve su bile nesnosne. U zavisnosti od perioda kad želiš da posjetiš NP (turistička sezona, radni dan/vikend) ja bih izbjegao spavanje u BiH, jer može da te zakači gužva na granici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...