Motorcyclist 19114 Napisano Petak u 17:44 Integrisan, 5795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cisto da probam ako se desi da neko ima polovan vizir za GSR600 samo PUIG ili GIVI. Bez ostecenja, sa originalnim nosacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6379 Napisano Petak u 18:15 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da ti pomognem oko kupovine , ali sam znatizeljan ... zasto "samo" PUIG ili GIVI ? znas li za Ivana sto pravi vizire ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19114 Napisano Petak u 18:27 Integrisan, 5795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Darko Mihajlovic said: ne mogu da ti pomognem oko kupovine , ali sam znatizeljan ... zasto "samo" PUIG ili GIVI ? znas li za Ivana sto pravi vizire ? Jel mi jedini lepo izgledaju i nisu neka budzevina. Sve ostaje na svom mestu. Cuo sam za Ivana ali nisam detaljnije upoznat. Mozes li mi ovde ili na pp poslati neki kontakt, viber ili slicno pa mu mogu postaviti pitanje da vidim sta nudi i za koju cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6379 Napisano Petak u 18:46 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nekoliko vizira narucio kod Ivana , i mogu da kazem "puig da ga duva pored Ivana" I sa Ivanovim vizirima je sve na svom mestu , zapravo , mozes da urad oblik koji hoces , da ga strukiras , da ga produzis , da ga skratis. Na viziru ces dobiti nalepnicu ( kao fabricku ) motora i mozes da biras beli ili zatamnjeni... Saljem ti kontakt brzo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1285 Napisano Petak u 18:51 BJB Maxi Scooter Club, 560 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ivan ne radi nosače, ako se nije nešto promenilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6379 Napisano Petak u 18:54 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Motorcyclist je napisao: Jel mi jedini lepo izgledaju i nisu neka budzevina. Sve ostaje na svom mestu. Cuo sam za Ivana ali nisam detaljnije upoznat. Mozes li mi ovde ili na pp poslati neki kontakt, viber ili slicno pa mu mogu postaviti pitanje da vidim sta nudi i za koju cenu? Evo, na mom GTR-u je trenutno Ivanov vizir , jer je fabricki izbledeo i bio ruzan...uzeo kod njega za 50ak evra ovaj dim ...vizir je kao soferka od autobusa , verujem da je za tvoj mozda i jeftinije ..nikad nikakav problem.. 0642847847 Ivan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6379 Napisano Petak u 19:05 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, andrej. je napisao: Ivan ne radi nosače, ako se nije nešto promenilo nije se promenilo , ne radi.. ali on svakako tesko da ce naci u kompletu vizir i nosace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19114 Napisano Petak u 19:36 Integrisan, 5795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19114 Napisano Petak u 20:38 Integrisan, 5795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Cuo sam se malopre. Radio je pre sada radi vizire samo za nejkede sa okruglim farom tako da nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6379 Napisano Petak u 20:56 Drug član, 1848 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Motorcyclist je napisao: @Darko Mihajlovic Cuo sam se malopre. Radio je pre sada radi vizire samo za nejkede sa okruglim farom tako da nista. Cek cek , a ostale vizire ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19114 Napisano Petak u 21:26 Integrisan, 5795 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Cek cek , a ostale vizire ? To vec nisam pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...