House 1059 Napisano Maj 6, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 100e, nošena je bukvalno jednom. Može da se pretvori u prsluk. Promenio Maj 6, 2025 član House Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6535 Napisano Jun 4, 2025 Nemanja Stojanović, 1793 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je uzeo dok sam vozio KTM sa Temua (CF Moto), nosio je jednom na 45 minuta i od tada stoji a ja prešao na Afriku. Tako da - opet je na prodaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6535 Napisano Novembar 23, 2025 Nemanja Stojanović, 1793 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zaboravio na ovo, stoji jakna i dalje, nije nošena u međuvremenu. Može cena dole, al nemojte da me terate u neki opasan minus. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...