Mare70a 1410 Napisano April 27 (promenjeno) veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem očuvan frizider, Bira Radio u kancu par god, očuvan, ispravan. 70eur Mare 063 53 53 10 Promenio April 27 član Mare70a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 246 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 4. 2025. at 18:46, Mare70a je napisao: Radio u kancu par god ? Čamac? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 609 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je "kanc" skraćeno od kancelarija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8962 Napisano Maj 5 (promenjeno) Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan U kacnu jbt, wtf, omg.... Izvini za off Promenio Maj 5 član shlem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano Maj 7 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan pokusao da te dobijem ali broj nedostupan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8962 Napisano Maj 7 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolega odustane uzebih ga ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Maj 9 (promenjeno) veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Ja se izvinjavam, nisam u zemlji do 12.05.,dolazim za tri dana. Od 12. sam dostupan i ponovo u Beogradu, zapalili smo malo za praznike. (Da, izvinjvam se za skraćenicu, kamcelarija je u pitanju). Dostupan sam na Viber. Promenio Maj 9 član Mare70a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1410 Napisano Maj 13 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pažnji, Kolega Shlem pazario. Sluzio ga u zdravlju! Može brisanje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...