mrle 8947 Napisano April 17 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu ovo hejtovanje? Šta su ova trojica loše rekli? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 725 Napisano April 17 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije hejtovanje, lepo zbori čovek s obzirom da je rekao da više neće da priča na TV-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 267 Napisano April 17 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: Čemu ovo hejtovanje? Šta su ova trojica loše rekli? Van konteksta, ništa. Čovek, koji zagovara zajedništvo, ljubav i slogu, je vikao na mene na isključenju za AK 15.03. jer nije po njegovom (iako se ne znamo, iako to što priča je potpuno suprotno dogovoru BJB ekipe). Fizički je napao redara. Odveo je bez ikakve najave ljude gde baš i nije trebao, itd... Cilj je dobar, postupak apsolutno kontraproduktivan. Posle njegove ljubavi i sloge došlo je do ogromne podele. Ne znam ni što pišem ovo, ali eto. 3 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 210 Napisano April 17 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, apropo gospodinovog pojavljivanja, biću kratka. Više puta mu je rečeno da se ne pojavljuje, da ako se slučajno pojavi ni slučajno ne priča u naše ime, u ime viber grupe, foruma ili moto zajednice i zbog nepostovanja drugih dogovora je i pre pojavljivanja udaljen iz organizacije i admin tima viber grupe (i ostalih sa istom vezanih). Razumem bes i ogorčenost, osećam isto to, ali hajde da pokušamo da ne prljamo ovu temu i da se fokusiramo na pomoć studentima. Večeras će kiša, budimo spremni 13 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swim 21 Napisano April 17 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 990SMT Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, doticnom je veoma eksplicitno objasnjeno onog momenta kada je zbog svog ponasanja udaljen iz svih organizacionih grupa "Bajkeri uz Studente" da ovaj deo moto zajednice vise ne predstavlja, i da nema pravo da se u nase ime obraca medijima ili bilo kome drugom. Kao sto smo mogli da vidimo, to nije urodilo plodom, i kao sto rece 4FoxSake, razumemo i osecamo istu bes i ogorcenost, ali ovo pojavljivanje nemojte da dozivljavate kao nista vise nego zalosni pokusaj jednog izopstenog pojedinca da ukrade 2 minuta medijske paznje. Blokade se nastavljaju na obe lokacije, treba da nas bude svakim danom sve vise 3 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 725 Napisano April 17 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ovde nije pomenuo viber grupu jer znamo da je izbačen, samo primećujemo da je ipak ono što smo pričali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8947 Napisano April 17 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, kloktor je napisao: Van konteksta, ništa. Čovek, koji zagovara zajedništvo, ljubav i slogu, je vikao na mene na isključenju za AK 15.03. jer nije po njegovom (iako se ne znamo, iako to što priča je potpuno suprotno dogovoru BJB ekipe). Fizički je napao redara. Odveo je bez ikakve najave ljude gde baš i nije trebao, itd... Cilj je dobar, postupak apsolutno kontraproduktivan. Posle njegove ljubavi i sloge došlo je do ogromne podele. Ne znam ni što pišem ovo, ali eto. Već sam juče pisao, moram lično da ga pitam. Da je jedan od prvih bjb-ovaca, jeste, da je organizovao akcije, jeste, da je bio darodavac u bjb humanitarnim akcijama, jeste. A ova reportaža je po meni sasvim ok. Ne sporim da je to što se desilo 15.3. bilo tako i izazvalo sve posle toga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19014 Napisano April 17 Integrisan, 5735 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, mrle said: Već sam juče pisao, moram lično da ga pitam. Da je jedan od prvih bjb-ovaca, jeste, da je organizovao akcije, jeste, da je bio darodavac u bjb humanitarnim akcijama, jeste. A ova reportaža je po meni sasvim ok. Ne sporim da je to što se desilo 15.3. bilo tako i izazvalo sve posle toga. Ti nisi ispratio temu onomad oko toga? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2573 Napisano April 17 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mislim da ne treba trositi energiju i reci na njega, postoji bezbroj nacina da se potrosi mnogo korisnije, oko ove teme je receno sve, ko je zeleo da shvati, shvatio je...razumem taj licni motiv, verovatno bih isto reagovao da ga poznajem, nisi jedini koji se isto to pitao pa eto...rec se pogazila... Mislim da bi ovu temu trebalo da ostavimo za ono za sta je otvorena, bitan nam je protok informacija i ne bi trebalo da se u gomili off postova zagubi neka koja je znacajna... 6 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 517 Napisano April 17 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna retrospektiva dosadašnjeg toka iz mog ugla. Odbijanje većine radnika RTS-a da ih policija sprovodi pored blokade ili kroz mišje rupe. Pozivi tim radnicima na razgovor u BIA, pretnje da će ih zameniti radnicima iz drugih televizija. Jedva su pronašli njih 15 podobnih ( ili poslušnih, ili uplašenih svejedno je ) da ih sprovedu tako što su nasilno probili blokadu ( bilo je i par udaraca po našim kolegama, imamo snimke po grupama ) ali džabe jer ovih 15 nisu znali da naprave TV program niti rukuju opremom, pa je nastala sprdnja i mimovi od objavljenog programa svuda po društvenim mrežama... Jutarnji dnevnik danas amaterski pušten iz studija neke druge televizije ( vodi se diskusija da li je Pink ili Informer, a najverovatnije je ipak TV UNA ). Sinoć i jutros policija đuska sa nama na blokadi, prešlo je već u zezanje i festivalski događaj pun pozitive, miris pobede. Koliko energije i snage i nespavanja među našim damama na 2 točka ( i sa prednjeg i zadnjeg sediša ), poštovanje i na MAX. Broj ženskih pratioca na instagramima prisutnih kolega bajkera ima trend vrtoglavog rasta Na društvenim mrežama se javljaju drugovi Pazarci da se spremaju za put za Beograd da bi uzvratili našu nedavnu podršku, i svojim prisustvom nam daju lufta da nas malo odmene na blokadi RTS-a za uskršnje praznike. Ovo je odjeknulo dobro, i dalo dobre rezultate, I NAJBITNIJE NIJE BILO POVREĐENIH STUDENATA. Isto tako ništa manje bitno, vidim ljude sa BJB-a i ljude sa Viber grupe rame uz rame, i ovde i na ulici, vidim puno sveže registrovanih iskrenih ljudi sa Viber grupe na BJB, motivisani ovim sledom događaja. Pojedinci su pojedinci, bez generalizovanja. Svaka čast svima koji su bili, isto tako svima koji nisu mogli da dođu a podržali. A ovo je toliko uspešno ( iznerviralo je one koje treba ) da ide informacija po medijima da će biti smena u BIA, i da je naređeno da se pod hitno razbiju studentska blokada RTS-a četvrtak na petak, tj večeras. Moramo to da napomenemo da budete svesni da ne mora značiti da prisustvo biti i dalje samo zezanje kao poslednjih 24h, ali isto tako i ne smemo da se opustimo, i treba da budemo spremni da podržimo ideju i misao od prvih vožnja ovde organizovanih, i da podržimo studente brojnošću i prisustvom da se demotivišu ovi mogući napadi. Budite svesni da studenti i dalje ne žele sukob sa policijom, ako dođe do toga, ili u "kordonu" ruke za ruke, ili ruke u vazduh i blokada telima, nikako nasilje, pa kako bude, a sa time umanjujemo rizik i po nas. Ponovo, a već svima jasno je da su noć i sitni sati ranog jutra najkritičniji, i potrebno je tada najviše njih sa mogućnošću vremenom i voljom 21 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1351 Napisano April 17 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu veceras biti dezurni u takovskoj, tj u ranim jutarnjim casovima (03-07), taman kad bude razbijala kisa Ko bude zaludan, neka vice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2573 Napisano April 17 Drug član, 927 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja u slicnom terminu, samo planiram nesto pre 03h... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1351 Napisano April 17 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista, ko prvi zauzme busiju neka se javi, bar da se popricamo malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 210 Napisano April 17 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Poruka naših studenata nama, bajkerima : “Zdravo! Javljamo se povodom najavljenih nasilnih napada na blokade u Takovskoj i na Kosutnjaku. Znacila bi nam vasa pomoc. Ukoliko biste mogli da se rasporedite za vecerasnju nocnu smenu. Da neki broj vas bude kod nas na Kosutnjaku, vecina u Takovskoj. Najkriticniji sati su nam 2-6 ujutro. Otprilike takva satnica, kada ima najmanje ljudi. Ukoliko mozete svim ostalim grupama bajkera da podelite bili bismo vam mnogo zahvalni. Hvala sto se borite i hvala sto ste uz nas! Jako do pobede!” I onda vas i pored poruke pozovu telefonom, i pitaju da li dolazimo, u trenutku kada za Beograd kreću Novi Sad, Zrenjanin, Kragujevac, Novi Pazar… i jedino što mi u ime cele naše zajednice uspemo da izustimo, dok iskreno neki jedva suzdražavamo suze, jeste - dolazimo. Zato saborci, čuvari, bajkeri, podelite ovaj poziv gde god mislite da će dovesti i jednog čoveka, jer i noćas čuvamo našu mladost, našu decu, naše studente! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 517 Napisano April 17 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima ko na Košutnjaku neka se javiSent from my SM-S721B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8006 Napisano April 17 -, 1798 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, lordMilos said: Јел видео неко ово? Sent from my iPhone using Tapatalk Klimaks se ispoljava na razne nacine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1221 Napisano April 17 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 540 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Stižu Žabaljci u noćnu smenu Promenio April 17 član andrej. 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 70 Napisano April 17 U prolazu, 27 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @serKod mene ipak na drugi način.Kažem ja komši,čova 7banki,što sam stariji sve više mi opada kriterijum što se tiče žena.A on će meni,ti si još i dobar ja ga više nemam.Vidimo se večeras tj ujutru smena posle 03h Košutnjak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1351 Napisano April 17 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na polozaju, takovska, peske. Ako je nekome dosadno neka vice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 517 Napisano April 18 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan I ko ne kisne, taj je ćaci!Sent from my SM-S721B using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1351 Napisano April 18 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na polozaju 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5287 Napisano April 18 Nemanja Stojanović, 1588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja više ne znam ni koliko puta sam bio gde, kad god imam vremena pa makar i samo sat dva, skoknem, obiđem, nije na kraj sveta. Odlična atmosfera sinoć, podseća na autokomandu 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 517 Napisano April 18 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Na Košutnjak je došla podrška i iz KragujevcaSent from my SM-S721B using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1351 Napisano April 18 Drug član, 1251 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim finoj mladoj ekipi iz zablja, javilli su se sinoc, upoznali i ubili sigurno 2 sata 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 517 Napisano April 18 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan Na Košutnjak je došla podrška i iz KragujevcaSent from my SM-S721B using TapatalkI kolege iz KgSent from my SM-S721B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...