Jump to content

Moto Zajednica

Alfa Romeo Giulietta 1.6 MJet 2018

Recommended Posts

• Slow rider, 959 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Ipak mora da ide na oglas, ne odgovara supruzi, veliki joj auto za dnevne gradske potrebe...

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Alfa Romeo Giulietta , 2018. godište, Hečbek, Dizel 1598 cm3, vozilo prešlo 77200 km, Kragujevac. Putnička vozila - Polovni Automobili

• Sviđa mi se 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 296 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Nisko sedenje, duboke pedale... Moja se supruga navikla, ali znam da joj nije baš najpovozniji auto. Navikla se i na snagu, u šta god da sedne drugo kaže da joj je slabo 🤣

• Slow rider, 959 postova
  • Motocikl: Honda NC750X 2021, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987

Ona je sa C3 presla na Giuliettu, na moje insistiranje, jer je auto stvarno fenomenalan sto se tice stanja. Problem je taj sto joj je garaza na poslu jako nepristupacna i uska, i svaki dan zenta da ne ogrebe negde auto, pogotovo sto ja vise brinem o njenom autu nego o svom. Drugi problem je taj sto vozi veoma kratke dnevne relacije, i dizel motor je nepogodan za to. I trece, kaze da joj nije cool auto, sto je razumem, zensko je. A mozda ce ako prodamo Alfu kupiti bilo koji mali gradski auto od par hiljada evra, da je vise ne boli glava o razmisljanju oko parkinga.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 296 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Ukoliko je dvosed opcija, preporuka za Smartića. Slatko smo se navozali dok smo ga posedovali.

Da ne idem dalje u OFF. Prelep primerak! Srećna prodaja

• Hvala 1
  • Podržavam 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja