Patriota 835 Napisano April 12 Zainteresovan, 492 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nem nesto slika,skuter je rastavljen na sastavne delove,sredjen i ponovo sastavljen Dodajem opis oglasa Motor je zategnut u svakom smislu,spreman za sezonu. Na motoru ove godine je uradjeno sledece: Ulje u motoru Ulje u prenosu Ulje u kocionom sistemu Filter vazduha Svecica Pakne na prednjim diskovima i na zadnjem disku Antifriz Akumulator stavljen u martu nov Gume nove dot 0225 Auspuh replika Akrapovica koji se jako lepo cuje a nije preglasan. Nastelovani ventili u Kyimko ovlascenom servisu u Novom Sadu i tom prilikom pregledan kompletan motor Presvuceno sediste Motor je uradjen kako sam ja hteo i sve je kao fabricki ali slab mi je motor,zelim nesto jace. Ko dodje da pogleda i da proba motor kupice ga sigurno. Za sva pitanja stojim vam na raspolaganj,slobodno pozovite Prepis je obavezan pri kupovini motora. Ne bih ga kacio ovde da ne znam u kakvom je stanju. Za sve dalje informacije kontakt 0603374333 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 835 Napisano April 13 Zainteresovan, 492 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Postavio u pogresan podforum...ako moze neko od admina da prebaci u prodajem bio bih zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...