ПИпезос 8460 Napisano April 2 Drug član, 581 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalna akcija obradujmo decu za uskrs MOTO ZEKA održaće se i ove godine u subotu 19. APRILA 2025.g. Tradicionalno okupljanje je do 10:00 ispred NS Caffe-a u ulici Branimira Ćosića u Novom Sadu odakle će kolona krenuti put Doma za decu sa posebnim potrebama u Veterniku. Ponesite puno šarenih jaja da obradujemo naše domaćine koji nas sa nestrpljenjem očekuju tog dana. Mesto skupljanja: Google Maps MAPS.APP.GOO.GL Ort in Google Maps noch intensiver erleben. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1826 Napisano April 2 Drug član, 513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da se stigne i u NS, pa 20og za Vaskrs u Sremčicu! Nadam se da će biti, daleko mi Dedamrazijada da se družimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8460 Napisano April 18 Drug član, 581 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan По први пут у животу, како остадох без моје супруге, фарбах јаја за Васкрс, једно остављено мени кући за чуваркућу а остало иде са мото зеком сутра у дом за децу са специјалним потребама у Ветерник ... баш сам поносан на моје данашње умеће. 20 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1826 Napisano April 19 Drug član, 513 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @ПИпезос Gigo baci neku fotku kad stigneš. Verujem da ćeš imati i snimak dolaska motora. Ja sam po običaju slab sa fotografijama, više se trudim da uhvatim momenat. Kakva me euforija uhvati ne sećam se ni imena štićenika sa kojima se upoznam, kamoli da se slikam. Baš lepa organizacija, broj motora sličan kao za Vaskrs u Sremčici po subjektivnoj proceni 40ak. Jaja se razgrabila od ulaza do prvih redova, muzika brza za đuskavac, osmesi na licima, zagrljaji padaju na sve strane. Što se mene tiče spreman sam za sutra i pesmu nema r bez gsxr na repeat. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8460 Napisano April 19 Drug član, 581 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Moto zeka prođe a emocije su ostale u nama i držaće nas do sledeće godine da izdržimo do sledeće godine i za novi susret sa divnim štićenicima doma u Veterniku I kratka reportaža novosadske televizije 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8460 Napisano April 20 Drug član, 581 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: u dolasku HONDA NT1100 (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Ево остадох дужан и коју сличку са нашег Мото Зеке, прво се стандардно окуписмо испред НСкафеа, лепо време нас је доста измамило да дођемо на скуп, било нас је на 58 мотора, а потом у колони кренусмо пут Ветерника ка Дому за децу са специјалним потребама, поделисмо пуно јаја, слаткиша а и дому донирасмо пуно дечије одеће коју су бајкери од срца скупили, наравно исликасмо се пуно али на жалост од стране дома смо увек замољени да слике са штићеницима дома не објављујемо на друштвеним мрежама и да су то фотке само за личне архиве, након тога мало на необавезно дружење уз кафицу и пиће а потом се запутисмо до студентског кампуса код Ректората Новосадског Универзитета где су нам студенти организовали за нас бајкере т,ј, беле зечеве и за све људе и студенте добре воље пасуљ, наравно поштујући кувала се два пасуља, клот посни и пасуљ са месним додацима, а потом пар сати преживасмо поједено и попијено, вала било тешко и сести на мотор ... ево која сличка па уживајте. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 843 Napisano April 24 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...