draki 3003 Napisano Mart 29 Vozac A kategorije :D, 1024 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поштовани чланови Форума, Част ми је да вас у име МК "Гоч" из Врњачке Бање позовем на мото журку која ће бити организована од 23. до 24. августа на простору Олимпијског базена. Момци су домаћини прва лига, доста возе па се искрено надам да ће велики број моториста одвојити вријеме и отићи код Игора и екипе. Више информација ускоро! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3003 Napisano Utorak u 10:09 Vozac A kategorije :D, 1024 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Иде ли ко од форумаша? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3003 Napisano pre 2 sati Vozac A kategorije :D, 1024 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам за вас, али ја сам био и одушевио се. Право освјежење на мото сцени Екипа се потрудила да, бар сам ја тако видио и доживио, све буде организовано као да им није први пут. На улазу топла добродошлица, погача и со, домаћа љута, широх осмјех домаћина и поклон за сјећање на први мото скуп. Много ми је драго што је простор намјењен за паркинг мотора био пун ко око (бјеше тако се каже) а од свег срца им желим да и камп, и остатак простора буде попуњен наредних година. Нажалост, због породичних обавеза нисам могао да останем на свирци али вјерујем да је било врхунски и то. До следеће године желим члановима МК Гоч прије свега добро здравље и да направе што више километара и тако пронесу глас о себи, клубу али и о Врњачкој Бањи. Видимо се Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...